zaterdag 26 maart 2022, 09:30 - 17:30

Locatie: Bohan

Prijs: € 30

Inschrijven tot: 13 maart 2022

Minimum 5 Deelnemers , Maximum 15 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Tijdens deze dag leer je essentie van kaart- en kompaslezen, hoe je tijden en afstanden kan inschatten en hoe je het landschap op de kaart kan herkennen en er gebruik van maken. We starten met een uurtje theorie om alvast een basis te leggen, vervolgens gaan we heel de dag op stap om al wandelend te leren hoe alles werkt.

We leren hoe je tijdens (bewegwijzerde) wandelingen altijd weet waar je bent en hoe je zelf knooppunten aan elkaar kan rijgen, kan beslissen om een omweg te maken of via een kortere route terug kan wandelen.

Praktisch

Deze activiteit wordt begeleid door berg- en trekkingspecialist Geert Van Speybroek. Hij is co-auteur van het boek ‘Hoe word ik bergwandelaar’ .

Inbegrepen in de prijs

  • Begeleiding door berg- en trekkingspecialist Geert
  • Al het materiaal voor de cursus kaart en kompas

Mee te nemen

  • Een dagrugzak met drinkfles en picknicklunch (niet inbegrepen).
  • Stevige wandelschoenen
  • Kledij in laagjes volgens de weersomstandigheden
  • Mondmasker

Combineer je graag Go Walk en Go Waze?

Je kan van deze dag een weekend maken indien je zaterdag ook deel neemt aan Go Walk. We geven jullie graag enkele tips voor overnachting in de streek. Kijk even naar de Jeugdherberg Bouillon, J-club Bohan, ... of zet je tent op www.backpackerscamp.be

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen?

Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.

Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Je kan er ook voor kiezen om het reeds betaalde geld in te zetten voor een andere activiteit. Neem in dat geval contact met ons op.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris