zaterdag 28 maart 2020, 09:30 - 17:00

Locatie: Bohan

Prijs: € 25

Inschrijven tot: 13 maart 2020

Minimum 8 Deelnemers , Maximum 15 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Laatste plaatsen

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Waarom hebben sommige mensen een natuurlijke stapzekerheid en anderen vooral stap-on-zekerheid? Waarom stralen sommige wandelaars rust uit terwijl ze toch flink doorstappen?

Praktisch

Heb je soms knikkende knieën of pijnlijke gewrichten? Hoe kan je meer bereiken met minder inspanning? Waarom zijn sommige technieken beter dan andere? Hoe daal je een stijle gladde helling af? Hoe stap je over moeilijke rotspartijen? Deze vragen en nog veel meer komen aan bod tijdens onze workshop 'bergstaptechnieken'.

Ja, deze workshop is ook nog interessant voor ervaren bergwandelaars: ze leren zichzelf te evalueren en krijgen leermiddelen om anderen te helpen. Door jezelf als wandelaar te analyseren kan je in alle omstandigheden een voorbeeld zijn van rust en zelfzekerheid.

Foto: Franck Michel

Bergwandelen is een specialisatie van de Outdoorschool. Zaakvoerder Geert Van Speybroek is een ervaren begeleider van pittige bergtochten en een gewaardeerd auteur (Hoe wordt ik bergwandelaar? Uitg. Lannoo) en zeer ervaren lesgever. Reeds vele wandelaars werden door Outdoorschool opgeleid tot volwaardig bergwandelaar en maken nu prachtige tochten over hoge toppen.

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Contacteer ons op info@karavaan.be.

Combineer je graag Go Walk en Go Waze? Je kan van deze dag een weekend maken indien je zaterdag ook deel neemt aan Go Walk. Schrijf je voor beiden in? Dan betaal je maar €50 voor de twee activiteiten. We geven jullie graag enkele tips voor overnachting in de streek. Kijk even naar de Jeugdherberg Bouillon, J-club Bohan, charmehotel, ... of zet je tent op www.backpackerscamp.be

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Organisator: Karavaan en de Outdoorschool
Contactpersoon: Sarah Goris