zondag 27 maart 2022, 09:30 - 17:30

Locatie: Bohan

Prijs: € 30

Inschrijven tot: 13 maart 2022

Minimum 5 Deelnemers , Maximum 15 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Waarom hebben sommige mensen een natuurlijke stapzekerheid en anderen vooral stap-on-zekerheid? Waarom stralen sommige wandelaars rust uit terwijl ze toch flink doorstappen? Heb je soms knikkende knieën of pijnlijke gewrichten? Hoe kan je meer bereiken met minder inspanning? Waarom zijn sommige technieken beter dan andere? Hoe daal je een steile gladde helling af? Hoe stap je over moeilijke rotspartijen? Deze vragen en nog veel meer komen aan bod tijdens onze workshop 'bergstaptechnieken'.

Praktisch

Deze workshop is ook interessant voor ervaren bergwandelaars: ze leren zichzelf te evalueren en krijgen leermiddelen om anderen te helpen. Door jezelf als wandelaar te analyseren kan je in alle omstandigheden een voorbeeld zijn van rust en zelfzekerheid.

Deze activiteit wordt begeleid door berg- en trekkingspecialist Geert Van Speybroek. Hij is co-auteur van het boek ‘Hoe word ik bergwandelaar’ .

We onthalen jullie graag om 9u30 en we eindigen rond 17u30. We spreken af aan Café Aux bon vieux temps.

Inbegrepen in de prijs:

 • Een hele dag begeleid wandelen tijdens deze workshop.
 • Deze activiteit wordt begeleid door ervaren Outdoorschool gids en instructeur Geert Van Speybroeck.

Mee te nemen:

 • Lunch
 • Geld om eventueel een drankje op café te drinken.
 • Een dagrugzak met drinkfles en picknick.
 • Stevige wandelschoenen
 • Kledij in laagjes volgens de weersomstandigheden
 • Mondmasker

Combineer je graag Go Walk en Go Waze?

Je kan van deze dag een weekend maken indien je zondag ook deel neemt aan Go Waze. We geven jullie graag enkele tips voor overnachting in de streek. Kijk even naar de Jeugdherberg Bouillon, J-club Bohan, ... of zet je tent op www.backpackerscamp.be

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen?

Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

 • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
 • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
 • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.

Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Je kan er ook voor kiezen om het reeds betaalde geld in te zetten voor een andere activiteit. Neem in dat geval contact met ons op.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris