zondag 19 maart 2023, 09:30 - 16:00

Locatie: Kesselberg, Leuven

Prijs: € 50

Inschrijven tot: 10 maart 2023

Minimum 8 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Gegarandeerd

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Waarom hebben sommige mensen een natuurlijke stapzekerheid en anderen vooral stap-on-zekerheid? Waarom stralen sommige wandelaars rust uit terwijl ze toch flink doorstappen?

Praktisch

Heb je soms knikkende knieën of pijnlijke gewrichten? Hoe kan je meer bereiken met minder inspanning? Waarom zijn sommige technieken beter dan andere? Hoe daal je een stijle gladde helling af? Hoe stap je over moeilijke rotspartijen? Deze vragen en nog veel meer komen aan bod tijdens onze workshop 'bergstaptechnieken'.

Ja, deze workshop is ook nog interessant voor ervaren bergwandelaars: ze leren zichzelf te evalueren en krijgen leermiddelen om anderen te helpen. Door jezelf als wandelaar te analyseren kan je in alle omstandigheden een voorbeeld zijn van rust en zelfzekerheid.

Deze activiteit wordt begeleid door berg- en trekkingspecialist Geert Van Speybroek. Hij is co-auteur van het boek ‘Hoe word ik bergwandelaar'.

Praktisch

We onthalen jullie graag om 9u30 en we eindigen rond 16u00. We spreken af aan de Kesselberg in Leuven. De exacte locatie wordt nog gecommuniceerd.

Inbegrepen in de prijs:

  • Een hele dag begeleid wandelen tijdens deze workshop, begeleid door ervaren Outdoorschool gids en instructeur Geert Van Speybroeck

Mee te nemen:

  • Geld om eventueel een drankje op café te drinken.
  • Een dagrugzak met drinkfles en picknick.
  • Stevige wandelschoenen
  • Kledij in laagjes volgens de weersomstandigheden

Wil je inschrijven voor deze activiteit, maar heb je niet het juiste materiaal of financiële middelen? Of heb je andere vragen? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Jannes op jannes@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans