maandag 22 april 2019, 19:30 - 22:00

Locatie: ViaVia Heverlee

Prijs: € 5

Inschrijven tot: 8 april 2019

Minimum 6 Deelnemers , Maximum 20 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Altijd al willen weten hoe je je rugzak het best inpakt voor lange en korte reizen? Je komt alles te weten tijdens deze sessie rugzakologie.

Praktisch

Wat steek ik best onderaan in mijn rugzak? Hoe kan ik best iets langs buiten vastmaken? Zit mijn rugzak wel goed op mijn rug? Het antwoord op al deze en andere vragen krijg je tijdens deze sessie rugzakologie. Er wordt gefocust op echte trekkingsreizen maar het is voor elke reiziger een aanrader!

We leren je eerst hoe je een rugzak kan keuren en kiezen en hoe de pasvorm overeen moet komen met je lichaamsbouw. Zelfs de beste rugzak komt bovendien pas ten volle tot z'n recht indien je het draagsysteem en de compressieriemen correct weet te gebruiken. Maar ook kan kan je nog extra comfort vinden in de manier van inpakken en laden.

Wat breng je mee? Je rugzak, ingepakt voor als je extra advies wilt.

Inbegrepen in de prijs: Workshop een een drankje tijdens de pauze

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Organisator: Karavaan en de Outdoorschool
Contactpersoon: Sarah Goris