dinsdag 23 juni 2020, 20:00 - 22:00

Locatie: Leuven

Prijs: € 5

Inschrijven tot: 22 juni 2020

Minimum 6 Deelnemers , Maximum 15 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Ga jij deze zomer met je rugzak op pad?

De inhoud van deze workshop is een must voor elke backpacker en is 'geladen' met veel handige tips ! Ook als meer ervaren rugzaktrekker zal je hier nog nuttige informatie uithalen.

Dit wordt een boeiende avond...hoe haal je het meeste comfort uit een trekkersrugzak?

Praktisch

We leren je eerst hoe je een rugzak kan keuren en kiezen en hoe de pasvorm overeen moet komen met je lichaamsbouw. Zelfs de beste rugzak komt bovendien pas ten volle tot z'n recht indien je het draagsysteem en de compressieriemen correct weet te gebruiken. Maar ook kan kan je nog extra comfort vinden in de manier van inpakken en laden.

Deze avond is dus al een avontuur op zich...

Deze activiteit wordt begeleid door berg- en trekkingspecialist Geert Van Speybroek. Hij is co-auteur van het boek ‘Hoe word ik bergwandelaar’ .


Mee te nemen:

  • Je rugzak (ingepakt) voor als je extra tips wil
  • Mondmasker

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen?

Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.

Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Je kan er ook voor kiezen om het reeds betaalde geld in te zetten voor een andere activiteit. Neem in dat geval contact met ons op.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris