zaterdag 7 augustus 2021, 10:00 - 20:00

Locatie: Station Genk

Prijs: € 30

Minimum 9 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Gegarandeerd

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Een actieve dag op de fiets door Limburg. We fietsen van de ene fotogenieke hotspot naar de andere en wandelen naast kippen, struisvogels en llama’s.

Praktisch

Zaterdag 7 augustus spreken we om 10u af aan het station van Genk. Na een korte kennismaking pikken we onze fietsen en gaan we op pad. We fietsen 6.5km naar LABIOMISTA waar we op een actieve manier kennis maken met de sporen van het mijnverleden en hedendaagse kunst. S’middags eten we onze lunch op op een gezellige picknickplek van Nomadland.

Na een korte pauze fietsen we 11 km richting Bokrijk, waar we dwars door het water fietsen zonder nat te worden. Na onze instaworthly fotoshoot fietsen we 19 km tot in Zutendaal. Onderweg doen we nog een stop waar we het blotevoetenpad doen en even één worden met de natuur.

Na een intensieve fietsdag komen we tot rust bij De Kapelanij. In dit historisch pand uitgebaat in samenwerking met mensen met autisme en/of bijkomende beperkingen verwennen we onze magen met een heerlijke maaltijd gemaakt met plaatselijke ingrediënten.

Op het einde van de dag fietsen we 8km terug naar het station van Bokrijk en eindigen we om 20u.

Inbegrepen in de prijs

 • Huur van een fiets
 • Bezoek aan LABIOMISTA
 • Blotevoetenpad
 • Organisatie en begeleiding van de fietsdag door een Karavaan-reisbegeleider

Niet inbegrepen: lunch, avondeten en persoonlijke uitgaven

Mee te nemen

 • Een dagrugzak met drinkfles en lunchpakket.
 • Kleine handdoek
 • Regenjas bij slecht weer
 • Mondmasker
 • Budget van ongeveer €25 voor het avondeten bij De Kapelanij

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen?

Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

 • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
 • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
 • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.

Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Je kan er ook voor kiezen om het reeds betaalde geld in te zetten voor een andere activiteit. Neem in dat geval contact met ons op.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris