donderdag 21 maart 2019, 10:30 - 18:00

Locatie: Kontich

Prijs: € 40

Inschrijven tot: 13 maart 2019

Minimum 8 Deelnemers , Maximum 15 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Heb jij zin om je te laten onderdompelen in de wondere wereld van Latijns Amerika?

Ga aan de slag met de beginselen van de Spaanse taal en zet in de avond je beste been voor tijdens een workshop Salsa.

Praktisch

¿Hola, qué tal estás?

We starten in de voormiddag met leuke en actieve lessen Spaans op basisniveau. We houden een pauze met lekkere tapas, en verdiepen ons nadien nog wat meer in de Spaanse taal. Afsluiten doen we met een salsa workshop voor beginners, en om 18 uur ongeveer ronden we af.

Dan ben jij helemaal klaar om op reis te vertrekken naar een zonnige bestemming en een praatje te slaan met de local en te knallen op de dansvloer!

Inbegrepen: workshop Spaans, begeleiding door twee Karavaan reisbegeleiders, een lekkere lunch, initiatie Salsa.

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Contacteer ons op info@karavaan.be.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris