woensdag 24 april 2019, 21:00 - vrijdag 26 april 2019, 16:00

Locatie: Dinant

Prijs: € 90

Inschrijven tot: 10 april 2019

Minimum 6 Deelnemers , Maximum 15 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Volzet

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Lijkt wandelen in de Ardennen iets voor jou? Wil je ontdekken of kamperen iets voor jou is? Wandelde je ooit voorbij een klimmassief en dacht je ‘dat klimmen wil ik ook wel eens graag doen’?

Schrijf je dan meteen in voor dit avontuurlijke wandel- en klimweekend. Leer een tent opzetten, te koken op een kampeervuurtje, een achtknoop te leggen, en zoveel meer!

Praktisch

Praktisch:

Op vrijdag spreken we af aan de camping aan Pont-à-Lesse om 21u. We leren elkaar wat beter kennen, zetten de tenten op en bekijken het programma voor de komende dagen. We zorgen ervoor dat je gemakkelijk een carpool-partner kan vinden.

Zaterdag en zondag gaan we er voor! In Castel de Pont-à-Lesse zitten we midden in de natuur en zetten we ons beste beentje voor tijdens een wandeling van ongeveer 20 km. We wandelen met volle bepakking door dit heuvelachtig gebied en een ideale route voor zowel beginners als meer ervaren wandelaars. Je draagt je eigen matje, slaapzak, eten en persoonlijke spullen en per twee personen een tent.

Na al dat wandelen begeven we ons op hoger gebied en gaan we een kliminitiatie doen. Onder professionele begeleiding gaan we eens stevig van de grond en beklimmen we de rotsen van Pont-à-Lesse. BPA (Bergsport Provincie Antwerpen) verziet al het klimmateriaal en voor de begeleiding. Zo leren we veilig klimmen en verleggen we onze klimgrenzen!

Van een uitdagend en avontuurlijk weekendje gesproken! Op zondag eindigen we rond 17u00.


Nog meer goesting gekregen?

Inbegrepen in de prijs:

  • Twee nachten in tenten op campings
  • Tenten en kookmateriaal
  • alle maaltijden tijdens het weekend
  • kennismaking met kamperen (tenten opzetten, kampeerkoken)
  • kliminitiatie onder begeleiding van BPA (Bergsport Provincie Antwerpen)
  • de diensten en begeleiding van twee Karavaan-reisbegeleiders

Niet inbegrepen:

  • vervoer heen en terug (we voorzien een link om te carpoolen + mogelijkheid om met openbaar vervoer te komen)
  • extra drankjes
  • persoonlijke uitgaven

Mee te nemen:

  • Je eigen slaapzak en matje

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.

2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.

3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.

4. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.

5. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.

6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.

7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.

8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.

9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.

11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris