vrijdag 20 maart 2020, 19:30 - zondag 22 maart 2020, 16:00

Locatie: Alken

Prijs: € 70

Inschrijven tot: 6 maart 2020

Minimum 4 Deelnemers , Maximum 14 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Gegarandeerd

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Ben je benieuwd naar wandelen in het rustige en prachtige Haspengouw? Wil je ontdekken of kamperen iets voor jou is? Heb je nog nooit een tent rechtgezet of op een kampeervuurtje gekookt? Of heb je dit wel al allemaal gedaan, maar kan je er niet genoeg van krijgen? Schrijf je dan meteen in voor dit avontuurlijk weekend van 20 tot 22 maart 2020! #GoHike

Praktisch

Dag-aan-dag-programma:We wandelen gemiddeld 20 km per dag. Je draagt je eigen matje, slaapzak, eten en persoonlijke spullen en per twee personen een tent.Op vrijdag spreken we af aan het station Brussel Centraal om 18u00, om dan de trein te namen naar Alken. We komen aan in Alken station om 19u30. Daar spreken we ook af met de mensen die met de auto willen komen. Je kan een carpool-partner vinden via de link.We wandelen vanuit het treinstation samen naar de camping. We leren elkaar wat beter kennen, zetten de tenten op en bekijken het programma voor de komende dagen.Zaterdag en zondag stappen we een gemiddelde van 20 km per dag met een goedgevulde rugzak (eigen matje, slaapzak, eten, tent per twee personen) . Dus ... Zet je beste beentje voor!Op zondag komen we moe, maar gelukkig aan in Landen. We laten onze benen rusten, genieten van een terrasje, ...We ronden af rond 16u00. Dan kan je moe en voldaan huiswaarts keren met trein of auto. Staat je auto bij het station van Alken? Dan kan je in Landen de trein nemen richting Alken. We zorgen ervoor dat je vlot terug thuis geraakt volgens deze treinuren.Nog meer goesting gekregen? Schrijf je dan meteen in!

Inbegrepen in de prijs:

 • Twee nachten in tenten op campings
 • Tenten en kookmateriaal
 • alle maaltijden tijdens het weekend
 • kennismaking met kamperen (tenten opzetten, kampeerkoken)
 • de diensten en begeleiding van twee Karavaan-reisbegeleiders

Niet inbegrepen:

 • vervoer heen en terug (we voorzien een link om te carpoolen + mogelijkheid om met openbaar vervoer te komen)
 • extra drankjes
 • persoonlijke uitgaven

Mee te nemen:

 • goede grote rugzak (60l+), matje, slaapzak, wandelkleding (check het weer →
  regenjas) en ingelopen wandelschoenen, toiletgerief, gamel/bord, bestek, keukenhanddoek, brooddoos/brooddozen, drinkbussen
 • 2l, EHBO-set (blarenpleisters!), slippers, snacks, drinkbeker.

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.

2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.

3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.

4. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.

5. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.

6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.

7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.

8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.

9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.

11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris