maandag 13 februari 2023, 20:00 - 22:00

Locatie: Zwembad 'Den Bessem' in Mortsel

Prijs: € 25

Inschrijven tot: 6 februari 2022

Minimum 5 Deelnemers , Maximum 9 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Volzet

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Ben jij een echte waterrat? Heb je altijd al tussen de vissen willen zwemmen? Dan is deze duikinitiatie iets voor jou!
Je maakt er kennis met de basisbeginselen van het duiken.
Zo sta jij binnenkort op je reis al een stapje voor als je gaat diepzee-duiken en kan je de wondere onderwaterwereld ontdekken. Voor deze activiteit werken we samen met COWA diving Antwerp. Cowa is een PADI 5 ster IDC duikschool. De ervaren duikbegeleiding staat garant voor plezier en veiligheid tijdens deze nieuwe ervaring.

Praktisch

De initiatie start om 20u00. Het einde is voorzien om 22u00.
Locatie: zwembad 'Den Bessem' in Mortsel

Inbegrepen: al het duikmateriaal, wetsuit en professionele begeleiding

Wil je inschrijven voor deze activiteit, maar heb je niet het juiste materiaal of financiële middelen? Of heb je andere vragen? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Jannes op jannes@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans