zaterdag 22 februari 2020, 15:00 - 20:00

Locatie: Ingang Zoo van Antwerpen

Prijs: € 7

Inschrijven tot: 17 februari 2020

Minimum 5 Deelnemers , Maximum 30 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven
Dompel tijdens deze namiddag helemaal onder in de Chinese cultuur in Chinatown Antwerpen! Tijdens verschillende Go-26-reizen bezoek je vaak Chinatown van die steden die je bezoekt. Ontdek de cultuur van Chinatown voor je op reis vertrekt.

Praktisch

We starten de rondleiding rechtover het Astridplein aan de Chinese Poort: hier maken we kennis met Philippe Ng, onze gids voor die dag. Hij geeft ons een introductie over de Chinese cultuur.

Tijdens de rondleiding bezoeken we de Boeddhistische tempel, een acupuncturist en de Chinese bakker waar we meer inzicht krijgen in de manier van leven. Als laatste stoppen we bij Sun Wah, de grootste Aziatische supermarkt waar je wel meer dan 5000 producten kan terugvinden.

Hoe kunnen we de namiddag beter afsluiten dan met een maaltijd in een Chinees restaurant? Het water loopt ons al in de mond.

We spreken af om 15u00 aan de ingang van de Zoo Van Antwerpen. De wandeling start om 15u30 stipt. Na 2 uur eindigt de rondleiding en heb je de kans om met de groep samen Chinees te gaan eten.
  • Locatie: Chinatown Antwerpen
  • Inbegrepen: Bezoek aan stops rondleiding, rondleiding door gids Philippe Ng
  • Niet inbegrepen: avondmaal

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Contacteer ons op info@karavaan.be.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris