donderdag 7 maart 2019, 09:30 - vrijdag 8 maart 2019, 15:00

Locatie: Genk

Prijs: € 124

Inschrijven tot: 24 februari 2020

Minimum 4 Deelnemers , Maximum 12 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Ben je niet bang voor wat modder en ga je graag een sportieve uitdaging op een stalen ros aan? Dan is dit weekend op jouw lijf geschreven! Trek je fietskledij aan voor het weekend van 7-8 maart in de mooie bosrijke omgeving van Genk

We fietsen 3 fietsroutes op 2 dagen en verblijven in Sport Vlaanderen Genk. Dit ligt aan één van de toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen, de groene long van de provincie Limburg. Een prachtige locatie dus voor een bikeweekend!

Praktisch

Dag-aan-dag programma:

Zaterdag spreken we om 9u30 in fietstenue af op het domein van Sport Vlaanderen Genk. We laten onze bagage achter op onze overnachtingsplaats en starten met een kennismakingsspel. Nadien stappen we op onze mountainbike om onze eerste grote tocht te maken door Bikepark Kattevennen. Na een lekker middagmaal starten we in de namiddag onze tweede mountainbiketocht. 's Avonds kunnen we lekker ontspannen na een intensieve dag en quizzen we er op los.

Op zondag fietsen we een mooie etappe en we eindigen we 's middags met een middagmaal. Het einde is voorzien om 15u00. Maar de mogelijkheid is er nog om onze benen te laten rusten en genieten nog van een terrasje, ... Dan kan je moe en voldaan huiswaarts keren.


We huren mountainbikes, maar je kan ook je eigen mountainbike meebrengen naar het weekend. Let wel op, ook al breng je je eigen fiets mee dan blijft de prijs hetzelfde. Je bagage blijft in de accommodatie van Sport Vlaanderen Genk.

Inbegrepen in de prijs:

  • Eén overnachting en accommodatie ter plaatse (incl. lakens),
  • huur MTB/helm twee dagen,
  • 2x middagmaal, 1x avondeten, 1 x ontbijt,
  • een leuke avondactiviteit,
  • organisatie van het fietsweekend door twee Karavaan reisbegeleiders,
  • uitgestippelde tochten

Niet inbegrepen:

  • Vervoer heen en terug (we voorzien een link om te carpoolen + mogelijkheid om met openbaar vervoer te komen)
  • Extra drankjes
  • Persoonlijke uitgaven

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.

2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.

3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.

4. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.

5. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.

6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.

7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.

8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.

9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.

11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Organisator: Karavaan
Contactpersoon: Sarah Goris