woensdag 28 september 2022, 19:00 - zondag 28 augustus 2022, 21:00

Locatie: Geerdegemvaart 96, 2800 Mechelen

Inschrijven tot: 22 september 2022

Minimum 5 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Gaat onze manier van reizen soms niet te snel? Of vergeten we soms niet te genieten van het moment, of van de ontmoetingen en gesprekken die we hebben? Samen met jongeren van jeugddienst Globelink gaan we op zoek naar de essentie van slow travel!

Praktisch

We komen drie keer samen om dieper in te gaan op thema's rond duurzaam reizen. Samenkomst 1: deze vertrekvergadering!

Wat? Gratis, vrijblijvend info/brainstormmoment
Wanneer? Woensdag 28/09, van 19u tot 21u
Waar? Op het Karavaan-kantoor in Mechelen
Waarom? Om mee vorm te geven aan het komende 24-uur event GLOBE 24: Travel in mind"!

Tezamen met jongeren van Globelink gaan we namelijk 24 uur doorbrengen om de 'slow travel' principes in de praktijk toe te passen, naar de essentie van duurzaam reizen te komen en over te gaan tot actie. Deze 24 uur zullen doorgaan van zaterdag 19 november 12.00u tot zondag 20 november 12.00u.

Tijdens deze vertrekvergadering willen we samen met jullie deze 24 uur vormgeven. Op het Karavaan-kantoor leggen we de bouwstenen voor onze 24 uur samen en de actie. Kom mee nadenken dus!

Deelnemen in gratis, maar inschrijven is wel verplicht en kan via de knop bovenaan!


Heb je nog vragen? Je kan steeds terecht bij jannes@karavaan.be of op 015407580.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  1. Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  2. Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  3. Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  4. Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans