vrijdag 16 september 2022, 20:00 - zondag 18 september 2022, 16:00

Locatie: Cadzand

Prijs: € 120

Inschrijven tot: 2 september 2022

Minimum 6 Deelnemers , Maximum 12 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Geocachen kan iedereen. Er zijn wereldwijd miljoenen geocaches die op je wachten om ze te vinden. Ga samen met andere avonturiers al op zoek naar de verschillende geocaches in het fantastische Cadzand.

Een heel weekend spelenderwijs de natuur en het duingebied ontdekken in het supergezellige Cadzand? Nou gezellig toch? Schrijf je snel in voor Geocachen in Cadzand van 16 tot 18 september.

Praktisch

Praktisch:

We slapen 2 nachten op dezelfde camping. Tijdens de dagtochten draag je een dagrugzak met je eten en persoonlijke spullen.

Op vrijdag spreken we af aan onze camping om 20u. Je kan een carpool-partner vinden via de link die je per mail krijgt. We installeren ons op de camping, leren elkaar wat beter kennen en starten aan een introductie geocaching en zoeken al naar enkele traditionele caches in de buurt.

Op zaterdag en zondag gaan we op avontuur en wandelen gaan we al wandelend op zoek naar multicaches. Wandelen in het duingebied en polders terwijl je a.d.h.v. vragen en opdrachten coördinaten te weten moet komen voor de volgende geocache. We huren fietsen en genieten van de prachtige natuur. 's Avonds genieten we van een welverdiende avondmaaltijd en relaxen we rond het vuur

Een perfecte manier om op een avontuurlijke manier en met een toffe bende te genieten van deze badplaats.

Op zondag eindigen we rond 16u. Dan kan je moe en voldaan huiswaarts keren met trein of auto.

 • Twee overnachtingen op camping in tenten
 • Alle maaltijden
 • Kampeerkookmateriaal
 • organisatie van het kampeerweekend door Karavaan reisbegeleider,
 • kennismaken met geocachen,
 • stevige wandeltochten
 • Huur fietsen

 • Persoonlijke uitgaven
 • vervoer heen en terug

Mee te nemen

 • goede dagrugzak, matje, slaapzak, eigen tent als je dit hebt, wandelkleding (check het weer → regenjas) en ingelopen wandelschoenen, toiletgerief, gamel/bord, bestek, keukenhanddoek, brooddoos/brooddozen, drinkbussen 2l, EHBO-set (blarenpleisters!), slippers, drinkbeker.
 • Breng je mondmasker mee!

Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen!

Alle activiteiten en hun programma zijn onder voorbehoud. Er wordt steeds nagegaan of de activiteiten volgens de op dat moment geldende maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus kunnen doorgaan. Indien dit niet mogelijk is, zal er een vervangende activiteit worden voorzien of valt de activiteit weg. Valt deze activiteit weg? Dan krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald.


Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Contacteer ons op info@karavaan.be

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.

2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.

3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.

4. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.

5. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.

6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.

7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.

8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.

9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.

11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans