zondag 22 november 2020, 14:00 - 16:30

Locatie: Station Mechelen Centraal

Prijs: € 15

Inschrijven tot: 17 november 2020

Minimum 10 Deelnemers , Maximum 15 Deelnemers
Voor Karavaanvrijwilligers
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Meer dan 2 jaar lang verzamelde 'De Mensen Maken de Stad' verhalen over Mechelen en haar inwoners. Als kers op de taart sluiten ze het project dit najaar af met een prachtige fototentoonstelling.

Op maar liefst 16 locaties in en rond Mechelen vind je even veel levensgrote portretten van Mechelaars. bij elke foto hoort uiteraard een persoonlijk verhaal.

Spring op de fiets en ontdek, samen met reisbegeleidster Kaat, de verschillende fotolocaties in en rond de stad.

Praktisch

Wie zijn de fiere Mechelaars achter de foto's? Waar komen ze vandaan? Hoe dragen zij hun steentje bij in de samenleving? Kaat vertelt je graag hun verhalen en toont hoe zij mee Mechelen maken tot de stad die ze is. Na elke fietstour ontmoet je één van de inwoners die op de foto's staan. Zij vertellen je zelf hun verhaal en je krijgt de unieke gelegenheid om met hen in gesprek te gaan.

Deze activiteit organiseren we speciaal voor onze reisbegeleiders. Er is geen leeftijdsbeperking.


Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen!

Alle activiteiten en hun programma zijn onder voorbehoud. Er wordt steeds nagegaan of de activiteiten volgens de op dat moment geldende maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus kunnen doorgaan. Indien dit niet mogelijk is, zal er een vervangende activiteit worden voorzien of valt de activiteit weg. Valt deze activiteit weg? Dan krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Contacteer ons op info@karavaan.be.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Organisator: i.s.m. de fietsgids
Contactpersoon: Leen Vannut