vrijdag 8 september 2023, 10:00 - zondag 10 september 2023, 17:00

Locatie: Hasselt - Aken - Luik - Hasselt

Prijs: € 160

Inschrijven tot: 15 augustus 2023

Minimum 6 Deelnemers , Maximum 8 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Natuur, avontuur en fietsplezier - dat is waar Fiets Fiesta voor staat! Tijdens deze 3-daagse fietstocht verken je vanop je stalen ros prachtige Belgische, Nederlandse en Duitse landschappen, terwijl je geniet van de frisse buitenlucht. Allez, allez, roulez!

Praktisch

We starten in Hasselt en trekken via Maastricht en Valkenburg richting Aken. Onderweg passeren we het iconische Drielandenpunt en steken we de grens over naar Duitsland, waar we onze jeugdherberg opzoeken. Op dag twee bollen we door het land van Herve richting het bruisende Luik. Na een nachtje Luik trekken we met ons stalen ros door Haspengouw om moe maar voldaan aan te komen in Hasselt. Dagelijks rijden we +/-70 km. Het perfecte weekend voor zowel doorgewinterde fietsers als nieuwkomers, dus pak je fiets en kom met ons mee op dit avontuur!

Wat staat er op de planning?

 • Vrijdagochtend vertrekken we vanuit Hasselt richting Aken en ontdekken we het drielandenpunt. We slapen vlakbij het centrum van Aken in een jeugdherberg.
 • Zaterdag rijden we door het land van Herve en ontdekken we de klimmetjes van de Ardennen. Onze eindbestemming en slaapplaats zijn in het centrum van Luik.
 • Zondag rijden we terug richting het noorden door het glooiende landschap van Haspengouw richting Hasselt, onze eindbestemming.

Uitrusting

Een goede fiets en de juiste uitrusting zijn essentieel voor een succesvol fietsweekend. Kies een fiets waar je langere afstanden mee kan rijden zoals een reisfiets, mountainbike, koersfiets of gravelbike. Heb je niet direct een fiets? Hoor eens bij vrienden of je er misschien eentje kan lenen.

Al je materiaal neem je zelf mee, dus zorg voor fietstassen waar je alles in kwijt kan. Ook een reparatiesetje en reservebanden kunnen van pas komen in het geval van een lekke band.

Heb je zelf geen bikepacktassen? Dan kan je deze huren via As Adventure.

Wat is er inbegrepen in de prijs (€160)?

 • 2 x overnachting in jeugdherberg
 • 2 x ontbijt, avondmaal en lunch
 • Karavaan-begeleiding

Exclusief

 • Transport van en naar Hasselt
 • Drankje(s) op café
 • Lunchpakket eerste dag
 • Huur fietszakken en eventueel huur fiets
Iedereen is welkom bij Karavaan, daarom bieden we deze activiteit ook aan via het Netwerk Iedereen Verdient Vakantie. Kom je in aanmerking om via hen te boeken? Dan kan je aan een sterk verminderd tarief mee met ons op pad! Heb je andere vragen rond de betaling van deze activiteit? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Jannes op jannes@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

 1. Indien je later dan 15/08/2023 annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
 2. Indien je vroeger dan 15/88/2023 annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
 3. Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans