zaterdag 11 september 2021, 09:15 - 17:00

Locatie: Leuven

Prijs: € 75

Inschrijven tot: 4 september 2021

Maximum 9 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Een dagje packraften en de natuur verkennen op de Dijle. Genieten van het ongerepte beemdenlandschap rond Leuven, een uniek uitzicht op het beroemde Arenbergkasteel en peddelend door het Groot Begijnhof in het centrum van Leuven. Vanaf de rivier hebben we de kans om de riviergebonden fauna en flora te ontdekken. We zoeken naar beversporen en kijken naar de buizerds boven ons hoofd. Als we geluk hebben, zien we de ijsvogel op zijn favoriete tak boven het water zitten.

Praktisch

Packrafts zijn éénpersoons bootjes die wat weg hebben van een gewone kajak, maar veel minder wegen omdat ze gevuld zijn met lucht en veel stabieler zijn op het water. Je draagt je eigen boot in een rugzak, in 1-2-3 opgeblazen en klaar om het water op te gaan.

Inbegrepen in de prijs:

 • Packraftset (packraft + toebehoren, peddel, zwemvest, droogzakje)
 • lunch
 • kennismaking met packraften
 • de diensten en begeleiding van een Karavaan-reisbegeleider (bioloog en expert in packraften)

Niet inbegrepen:

 • vervoer heen en terug naar Leuven
 • extra drankjes
 • persoonlijke uitgaven

We houden rekening met covid-19

 • We reizen met de trein, neem dus zeker je mondmasker mee
 • Ook tijdens het wandelen, opblazen van de boten en in- en uitstappen zullen we een mondmasker dragen
 • Op het water is afstand houden makkelijk en hoeft dit niet

Karavaanactiviteiten in coronatijden

Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen!

Alle activiteiten en hun programma zijn onder voorbehoud. Er wordt steeds nagegaan of de activiteiten volgens de op dat moment geldende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus kunnen doorgaan. Indien dit niet mogelijk is, zal er een vervangende activiteit worden voorzien of valt de activiteit weg. Valt deze activiteit weg? Dan krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen?

Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

 1. Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
 2. Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
 3. Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
 4. Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Jonathan Cooman