zondag 4 juni 2023, 09:30 - 17:00

Locatie: Maboge brug

Prijs: € 65

Inschrijven tot: 8 mei 2023
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Een dag packraften en natuurbeleving in de vallei van de Ourthe! We genieten van de natuur in de ruige riviervallei. Vanaf het water ontdekken we de watergebonden natuur. We speuren naar beversporen langs de oever, spotten de jagende buizerd in de lucht of proberen de flitsende ijsvogel in het vizier te krijgen.

Praktisch

Packrafts zijn éénpersoons, lichtgewicht opblaasbare boten. Door hun stabiliteit op het water zijn ze toegankelijk voor iedereen. De hele packraftset (5kg) kan makkelijk meegenomen worden in een dagrugzak waardoor je het varen kan combineren met je wandeling, fietstocht of het openbaar Vervoer. Packrafts zijn de ideale ‘compagnon de route’ voor het verkennen van onze riviervalleien!

Actief natuur beleven staat centraal vandaag, dus gebruiken we enkel onze eigen kracht. We wandelen van Maboge naar het startpunt in Nisramont. Onderweg klimmen we over de rotsen van Le Hérou. We peddelen terug van Nisramont naar Maboge langs de vele meanders van de Ourthe.

Afspraak om 9.30u aan de brug van Maboge. We wandelen 10 km naar Nisramont en na onze lunchpauze peddelen we 13 km terug tot Maboge. Het einde is voorzien rond 17u. Tijdens de expeditie zal er geen toiletvoorziening aanwezig zijn, enkel de schuilplaatsen van Moeder Natuur.

Wat breng je mee?

  • Kledij die nat mag worden, eventueel regenbroek als je niet van een natte broek houdt.
  • Wandelschoenen waar je 10 km mee kan wandelen. Waterschoenen voor op het water hoeft niet.
  • Voldoende drinken, zonnecrème en een hoofddeksel.

Inbegrepen in de prijs (€65):

  • Een unieke packraft-expeditie met actief natuur beleven
  • Begeleiding door Mathias van Fagus Outdoor: bioloog & packrafter
  • Huur van alle materialen
  • Lunch

Wil je inschrijven voor deze activiteit, maar heb je niet het juiste materiaal of financiële middelen? Of heb je andere vragen? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Jannes op jannes@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

  • Indien je later dan 08/05/2023 voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 08/05/2023 voor de start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans