zaterdag 30 mei 2020, 09:00 - zondag 31 mei 2020, 19:00

Locatie: De vallei van de Semois

Prijs: € 110

Inschrijven tot: 15 mei 2020

Minimum 5 Deelnemers , Maximum 10 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Tijdens een tweedaagse packrafttocht op de Semois maken we kennis met een van de mooiste en wildste riviervalleien van België. Met onze packraft als unieke compagnon ontdekken we de prachtige natuur vanop het water.

Als we aan het eindpunt van onze tocht gekomen zijn, laden we deze lichte opblaasboten gewoon in de rugzak om de laatste kilometers door het bos af te leggen. We overnachten op een gezellige camping, met zicht op een oude spoorwegbrug en een kampvuurtje. Laat die wilde verhalen maar komen.

Praktisch

Dag-aan-dag-programma:

Zaterdag spreken we om 9u30 af in Bertrix treinstation. We nemen samen de trein naar het startpunt van ons avontuur. Eens we aangekomen zijn in Florenville wandelen we tot onze instapplaats en gaan we 25 km packraften. We komen aan op onze camping en zetten de tenten op, genieten van een lekker frietje (niet inbegrepen in prijs) en blikken terug op een sportieve dag bij een kampvuur.

Op zondag starten we met een ontbijt. We breken de tenten af en varen verder met onze packrafts. Na 14 km varen komen we aan bij onze uitstapplaats. We plooien onze packrafts op en wandelen nog 10 km door bos en veld richting het treinstation van Bertrix.
We ronden af rond 17u00 aan het station. Dan kan je moe en voldaan huiswaarts keren met trein of auto.

Nog meer goesting gekregen?

Inbegrepen in de prijs:

  • Eén nacht in tenten op een camping
  • kampeermateriaal
  • Packraftset (packraft + toebehoren, peddel, zwemvest, drybag 70l)
  • maaltijden tijdens het weekend (inclusief avondeten op zaterdag)
  • transport Bertrix - Florenville
  • kennismaking met kamperen en packraften
  • de diensten en begeleiding van een Karavaan-reisbegeleider (en expert in packraften)

Niet inbegrepen:

  • vervoer heen en terug naar Bertrix (we voorzien een link om te carpoolen + mogelijkheid om met openbaar vervoer te komen)
  • extra drankjes
  • persoonlijke uitgaven


Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.

2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.

3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.

4. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.

5. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.

6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.

7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.

8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.

9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.

11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris