vrijdag 24 januari 2020, 19:30 - 22:00

Locatie: ViaVia Antwerpen

Prijs: € 5

Inschrijven tot: 24 januari 2020

Minimum 5 Deelnemers , Maximum 30 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Verzot op Weerwolven, Saboteur en zoveel meer leuke spelen? Soms ontbreekt een tweede, derde of vierde spelen en daarom organiseert Karavaan een avond waar jij andere jongeren kan uitdagen met je favoriete gezelschapsspel

Wij voorzien alvast een voorraad spelletjes om er samen een ontspannende avond van te maken.

Een heuse Weerwolven-ronde zal zeker niet ontbreken! Zo train je alvast je skills voor op reis!

Praktisch

We spelen in de ViaVia van Antwerpen. We voorzien een heleboel gezelschapsspelen. Klaar om te Weerwolven?

Inbegrepen:

  • spelletjesnamiddag met andere jongeren
  • locatie
  • drankje

Mee te nemen:

  • je favoriete gezelschapsspel


Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Contacteer ons op info@karavaan.be.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op één van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris