woensdag 7 augustus 2024, 11:00 - zondag 11 augustus 2024, 16:00

Locatie: Start: de Hoge Rielen, Molenstraat 62, 2460 Kasterlee

Prijs: € 25

Inschrijven tot: 31 juli 2024

Minimum 5 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Reizen doen we allemaal graag. Een positieve impact maken? Ook, met plezier! Maar hoe combineer je de twee? Zoek het samen uit tijdens een vijfdaagse trektocht van de Hoge Rielen in Kasterlee naar Destelheide in Dworp, deskundig begeleid door Karavaan en Jugendinfo. Per fiets, kajak, te voet … elke dag verplaatsen we ons op een andere manier!

Praktisch

Een zomerse vijfdaagse in thema van reizen met een positieve impact, verbinding en bovendien plezier maken? Da's Compagnons de route! Samen met 5 jongeren van de Duitstalige Gemeenschap ontdekken we de impact van afval en reizen op de omgeving, en hoe we zelf een positieve impact kunnen hebben. We trekken per tandem door de Kempen, per kano door Brussel, gaan aan de slag met een kunstenaar in Destelheide en slapen in de schaduw van het Atomium. En dat allemaal met nieuwe vrienden van aan de andere kant van de taalgrens. Waar wacht je nog op?

Waar & wanneer?

  • We starten op woensdag 7 augustus om 11u in De Hoge Rielen (Molenstraat 62, 2460 Kasterlee)
  • Vijf dagen lang trekken we samen door België per fiets, kajak, te voet ... We overnachten zowel in tenten, als in gebouwen.
  • Zondag 11 augustus ronden we rond 16u af in vormingscentrum Destelheide (Destelheidestraat 66, 1653 Dworp).

Wat is er inbegrepen in de prijs? (€25)

  • Alle overnachtingen, maaltijden & activiteiten!
  • Karavaan-reisbegeleiding

Vervoer van en naar het start- & eindpunt is niet inbegrepen. Je krijgt wel een carpoollink toegestuurd na je inschrijving, maak daar dus zeker gebruik van!

Wat breng je mee?

  • Drie weken voor vertrek ontvang je van ons de laatste informatie, met de inpaklijst! Voorzie sowieso wel al stapschoenen en een slaapzak.

Dit project kadert binnen Bel’J, een programma van de Vlaamse, Franse en Duitstalige Gemeenschap van België voor jongeren en jeugdwerkers. Tijdens Compagnons de route komen er 5 deelnemers uit de Vlaamse Gemeenschap, en 5 uit de Duitstalige.

Iedereen is welkom bij Karavaan, daarom bieden we deze activiteit ook aan via het Netwerk Iedereen Verdient Vakantie. Kom je in aanmerking om via hen te boeken? Dan kan je aan een sterk verminderd tarief mee met ons op pad! Heb je andere vragen rond de betaling van deze activiteit? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Seppe op seppe@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

  1. Indien je later dan 31/07/2024 annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  2. Indien je vroeger dan 31/07/2024 activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  3. Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald

Contact informatie

Contactpersoon: Seppe Ceunen