vrijdag 24 maart 2023, 10:00 - zondag 26 maart 2023, 16:00

Locatie: Hasselt - Aken - Luik - Hasselt

Prijs: € 160

Inschrijven tot: 27 februari 2023

Minimum 6 Deelnemers , Maximum 8 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Samen met een kleine groep bikepackers rijden we door Hasselt, Aken en Luik. We verleggen onze grenzen en ontdekken nieuwe, leuke plaatsen in België en de buurlanden. We rijden dagelijks ongeveer 70km en proberen een gemiddelde snelheid van 20km/u aan te houden.

Praktisch

Wat staat er op de planning?

 • Vrijdagochtend vertrekken we vanuit Hasselt richting Aken en ontdekken we het drielandenpunt. We slapen vlakbij het centrum van Aken in een jeugdherberg.
 • Zaterdag rijden we door het land van Herve en ontdekken we de klimmetjes van de Ardennen. Onze eindbestemming en slaapplaats zijn in het centrum van Luik.
 • Zondag rijden we terug richting het noorden door het glooiende landschap van Haspengouw richting Hasselt, onze eindbestemming.

Uitrusting

Voor de fiets kies je best voor een sportief model: koersfiets, gravelbike of mountainbike. Heb je niet direct een fiets? Hoor eens bij vrienden of je er misschien eentje kan lenen.

Voor de tassen beschik je best over een zadeltas van rond de 16l, een stuurtas van ongeveer 15l en een kleine frametas voor wat extra energievoorraad.

Heb je zelf geen bikepacktassen? Dan kan je deze huren via As Adventure.

Prijs: €160

Inclusief:

 • 2 x overnachting in jeugdherberg
 • 2 x ontbijt, avondmaal en lunch
 • Karavaan-begeleiding

Exclusief

 • Transport van en naar Hasselt
 • Drankje op café (€15)
 • Lunchpakket eerste dag
Iedereen is welkom bij Karavaan, daarom bieden we deze activiteit ook aan via het Netwerk Iedereen Verdient Vakantie. Kom je in aanmerking om via hen te boeken? Dan kan je aan een sterk verminderd tarief mee met ons op pad! Heb je andere vragen rond de betaling van deze activiteit? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Jannes op jannes@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

 1. Indien je later dan 25/01/2023 voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
 2. Indien je vroeger dan 25/01/2023 voor de start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
 3. Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans