maandag 5 december 2022, 19:30 - 21:30

Locatie: Klimkaffee: Douaneplein 8, 2800 Mechelen

Prijs: € 12

Inschrijven tot: 28 november 2022

Minimum 5 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Gegarandeerd

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Ken jij boulderen al? Deze hippe klimsport is volop aan 't boomen in België en wij snappen volledig waarom! Je hebt er enkel klimschoenen en wat kalk op je handen voor nodig, en omdat er routes voor elk niveau zijn, kan je zelfs zonder ervaring meteen van start. Ready to go bigger, better, BOULDER?!

Praktisch

Wat is boulderen?

Boulderen is een vorm van muurklimmen, waarbij je op een kunstmatige rots (een boulder dus!) korte routes aflegt tot een beperkte hoogte van 4m50. Je maakt geen gebruik van touwen, maar wel ligt er een dikke valmat als valbescherming. Zo heb je dus steeds een zachte landing.

Er zijn verschillende routes die door middel van kleuren zijn verdeeld naargelang moeilijkheidsgraad. Je kiest dus zelf hoe uitdagend je deze sport maakt. Bots je steeds op eenzelfde moeilijk punt in je gekozen route? Samen met je boulder buddies puzzel je aan de oplossing!

Hoe ziet deze introductie eruit?

Reisbegeleider Koen neemt je met veel plezier mee in de wondere wereld van het klimmen. De eigenaars van Klimkaffee Mechelen geven je eerst nog een korte introductie over boulderen, de verschillende niveaus en enkele aandachtspunten om te op letten. Daarna kan je op eigen tempo je klimtalent ontwikkelen onder begeleiding van Koen. Afsluiten doe je met een lekker drankje in de bar!

Wat is er inbegrepen in de prijs (€12)?

  • Karavaan-begeleiding met boulderervaring
  • Klimsessie
  • Huur klimschoenen

Wat is er niet inbegrepen?

  • Drankje
  • Vervoer
Lukt het je niet om deze activiteit in één keer te betalen? Contacteer onze coördinator op gerd@karavaan.be, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  1. Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  2. Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  3. Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  4. Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans