donderdag 9 juli 2020, 10:00 - zaterdag 11 juli 2020, 16:00

Locatie: Tenneville

Prijs: € 155

Inschrijven tot: 6 juli 2020

Minimum 6 Deelnemers , Maximum 12 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Een weekend het avontuur opzoeken in de Ardennen? In de Ardennen gaan we kamperen, kampvuurkoken en stevige wandelen waar we genieten van prachtige natuur. We sluiten af met een dag vol kajakken en rotsklimmen. Dit weekend van donderdag 9 tot zaterdag 11 juli bevat één brok avontuur.


Praktisch

We slapen 2 nachten op dezelfde camping, zodat we Coronaproof te werk gaan en 3 dagen dezelfde accommodatie delen. Je slaapt alleen in een tent en we koken samen ons eten.


Op donderdag spreken we in de voormiddag samen af om te carpoolen. Je kan een carpool-partner vinden via de link die je per mail krijgt. Je krijgt hier na inschrijving meer informatie over. Aangekomen op onze camping gaan we ons installeren en lunchen. We spelen een actief kennismakingsspel en ‘s avonds maken we ons eigen eten.

Vrijdag trekken we er met onze wandelschoenen op uit. We maken een dagtocht van ongeveer 20 km in deze prachtige streek. Onderweg plukken we kruiden om ‘s avonds ons eigen pestobrood te maken op het kampvuur.

Op zaterdag gooien we nog meer avontuur in de strijd. Op weg naar huis maken we een tussenstop voor wat actie. In de voormiddag gaan we 3u klimmen en abseilen in La Roche onder begeleiding. Na een deugddoende lunch gaan we het water op en kajakken we in het prachtige natuurgebied van de 2 Ourthes. Om 16u eindigt ons weekend en rijden we richting huis.

Inbegrepen in de prijs:

 • Twee overnachtingen op camping
 • tent voor wie er geen heeft
 • Alle maaltijden
 • Kampeerkookmateriaal
 • Kliminitiatie (incl. materiaal)
 • Kajaktocht (incl. materiaal)
 • Stevige wandeltocht
 • Kennismaking met kamperen (tenten opzetten, kamvuurkoken)
 • de diensten en begeleiding van twee Karavaan-reisbegeleider

Niet inbegrepen:

 • vervoer heen en terug (we voorzien een carpoollink en de organisatie)
 • persoonlijke uitgaven

Mee te nemen:

 • goede dagrugzak, matje, slaapzak, tent indien je dit hebt, wandelkleding (check het weer →
  regenjas) en ingelopen wandelschoenen, toiletgerief, gamel/bord, bestek, keukenhanddoek, brooddoos/brooddozen, drinkbussen
 • Makkelijke kledij om te klimmen + sport- of bergschoenen, zwemgerief
 • 2l, EHBO-set (blarenpleisters!), slippers, snacks, drinkbeker.
 • Mondmasker

Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen!

Alle activiteiten en hun programma zijn onder voorbehoud. Er wordt steeds nagegaan of de activiteiten volgens de op dat moment geldende maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus kunnen doorgaan. Indien dit niet mogelijk is, zal er een vervangende activiteit worden voorzien of valt de activiteit weg. Valt deze activiteit weg? Dan krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald.


Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.

2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.

3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.

4. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.

5. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.

6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.

7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.

8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.

9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.

11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris