zaterdag 18 september 2021, 10:00 - 16:30

Locatie: Brussel - Matongéwijk

Prijs: € 49

Inschrijven tot: 3 september 2021

Minimum 10 Deelnemers , Maximum 14 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Een dag vol African vibes. We nemen je mee door de Matongéwijk in Brussel, eten een lekkere Senegalese lunch en in de namiddag volgen we een workshop Afrikaanse gezelschapspelen.

Praktisch

We spreken ’s morgens af om 10u aan het Centraal station van Brussel. Na een kwartier wandelen bevinden we ons in de Matongéwijk.

Kuumba vzw, het Vlaams-Afrikaans huis in Brussel, neemt ons mee voor een gidstocht door de Matongéwijk. Matongé is de Afrikaanse wijk van Brussel. De naam verwijst naar een district van Kinshasa in Congo. We ontdekken de felle kleuren en kruidige geuren die onze zintuigen prikkelen. We lopen langs voedingswinkels en eethuizen waarvan we het water in de mond krijgen, … De gids neemt ons mee door de rijke geschiedenis van Matongé.

’s Middags eten we een lekkere Senegalese lunch van een restaurant in de buurt.

In de namiddag volgen we een workshop traditionele gezelschapsspelen van verschillende landen van Afrika. Ludieke momenten verzekerd!

De dag eindigt rond 16u30, maar wie weet heb je wel zin om Matongé nog verder te verkennen!

Inbegrepen in de prijs

  • Gids Kuumba vzw
  • Senegalese lunch van restaurant in de buurt
  • Workshop en begeleiding Afrikaanse gezelschapsspelen
  • Begeleiding door Karavaanbegeleider

Mee te nemen

  • Mondmasker
  • Zakgeld om nog iets te drinken achteraf (niet verplicht). Reken minstens €2,5 en maximum €5 voor een drankje.

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen?

Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen


Foto van Marc Delforge.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.

Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.


Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris