zaterdag 28 oktober 2023, 13:00 - 16:00

Locatie: Meerdaalwoud, Oud-Heverlee

Prijs: € 7

Inschrijven tot: 13 oktober 2023
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Bij oriëntatielopen probeer je met een kaart & kompas in de hand zo snel mogelijk een route af te leggen die niet is aangeduid op een kaart. Je loopt wel in juiste volgorde langs alle controlepunten op de kaart, maar de route daartussen mag je volledig zelf uitstippelen! Raakt jullie team gedesoriënteerd of blijven jullie op het rechte pad?

Praktisch

De oriëntatieloop gaat door in teams van 2 personen. Begeleidster en oriëntatieloper Lien daagt jou en je teamgenoot uit om het meest efficiënte pad ( = niet altijd het kortste!) uit te stippelen en uiteraard als eerste over de meet te lopen!

Waar & wanneer?

De omloop gaat door in het Meerdaalwoud, in Oud-Heverlee (Leuven). We starten om 13u en eindigen rond 16u. De exacte locatie krijg je na je inschrijving doorgestuurd.

Wat doe je aan?

  • Sportieve kledij
  • Loopschoenen

Wat is er inbegrepen in de prijs? (€7)

  • Karavaan-begeleiding
  • Hapje & drankje
  • Runners high!

Niet inbegrepen:

  • Vervoer heen en terug

Nog geen lid van Karavaan?

Schrijf je voor 01/10 in, want dan krijg je een gratis lidmaatschap (t.w.v. €15) tot eind 2023 cadeau! Stuur een mailtje naar jannes@karavaan.be met je volledige naam & de activiteit waarvoor je je wil inschrijven, dan zorgt hij ervoor!

Wil je inschrijven voor deze activiteit, maar heb je niet het juiste materiaal of financiële middelen? Of heb je andere vragen? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Jannes op jannes@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

  • Indien je later dan 13/10/2023 annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 13/10/2023 annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans