vrijdag 6 september 2019, 20:00 - zondag 8 september 2019, 16:00

Locatie: Natuurdomein De Biesbosch

Prijs: € 110

Inschrijven tot: 26 augustus 2019

Minimum 5 Deelnemers , Maximum 11 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Tweedaagse kanotrekking in de Brabantse Biesbosch
Niet ver van huis en toch een andere wereld!

We gooien de tenten in onze kano's en varen 2 dagen door het prachtige Nederlandse natuurdomein 'De Biesbosch', net over de grens.
's Avonds genieten we van een welverdiende BBQ en relaxen we rond het vuur.
Een perfecte manier om op een avontuurlijke manier en met een toffe bende te genieten van een onbekend stukje natuur.

Praktisch

Dag-aan-dag-programma:

Op vrijdag spreken we af op de camping in Werkendam (Biesbosch) om 20u. Je kan een carpool-partner vinden via de link of samen de trein nemen. De begeleider houdt je op de hoogte. We voorzien een avondsnack. De grote honger is best al gestild.
We leren elkaar wat beter kennen, zetten de tenten op en bekijken het programma voor de komende dagen.

Zaterdag leggen we het eerste parcours af met de kano's. We worden beloond met de prachtige natuurlandschappen van de Biesbosch. In de namiddag komen we aan op een andere camping. Hier zetten we de tenten op, genieten we van een gezelschapsspelletjes en smullen van een heerlijke BBQ. Bij een kampvuur blikken we terug op een sportieve dag.

Op zondag genieten we van een heerlijk hoeve-ontbijt. We breken de tenten af en varen verder met onze kano's. Onze eindbestemming is opnieuw de camping van vrijdag in Werkendam. Na een picknick en een terrasje, leveren we de kano's terug in.
We ronden af rond 16u00. Dan kan je moe en voldaan huiswaarts keren met trein of auto.

Inbegrepen in de prijs:

  • Twee nachten in tenten op campings
  • kampeermateriaal
  • huur van de kano's
  • alle maaltijden tijdens het weekend (waaronder een heerlijke BBQ)
  • kennismaking met kamperen (tenten opzetten, kampeerkoken)
  • de diensten en begeleiding van een Karavaan-reisbegeleider

Niet inbegrepen:

  • vervoer heen en terug (we voorzien een link om te carpoolen + mogelijkheid om met openbaar vervoer te komen)
  • extra drankjes
  • persoonlijke uitgaven


Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.

2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.

3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.

4. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.

5. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.

6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.

7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.

8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.

9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.

11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris