Infomoment Reisbegeleider op 16 mei in Brussel

Op het infomoment vertellen we over de werking van Karavaan en kan je met al je vragen terecht bij ervaren reisbegeleiders. Kriebelt het na het lezen van deze pagina nog steeds - of zelfs nog meer - om reisbegeleider te worden? Schrijf je dan zeker in!

Hier ontdek je hoe je reisbegeleider wordt bij Karavaan. Je kan ons in tussentijd beter leren kennen door ons te volgen op Facebook, Instagram en Twitter. Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je daarvoor in op onze K-Mail.

Samenwerking Karavaan en Joker

Karavaan en Joker kiezen bewust voor avontuurlijk en duurzaam reizen. Dat betekent dat we met een kleine groep op ontdekking gaan. We verplaatsen ons met de lokale transportmiddelen, eten in plaatselijke restaurants en slapen in kleine pensions of bij mensen thuis. Daardoor kunnen we makkelijker contact leggen met de lokale bevolking en ondersteunen we de plaatselijke economie. Dit contact is voor ons de kern van het reizen. Het draagt bij tot een beter begrip, waardering en respect voor de andere. En dan hebben we het zowel over de lokale bevolking die we onderweg ontmoeten, als onze medereizigers met wie we samen dit avontuur beleven. Zo verlegt reizen je grenzen, letterlijk en figuurlijk.

Karavaan verkoopt zelf geen reizen, maar begeleidt al meer dan 30 jaar reizen voor Joker Toerisme NV, marktleider in Vlaanderen van avontuurlijke groepsreizen. Als reisbegeleider van Karavaan vorm je een essentiële schakel tussen Joker, de deelnemers en Karavaan. Jaarlijks ontwikkelen Joker en Karavaan samen ook nieuwe bestemmingen en reisformules.