Heb je een vraag voor ons? Wil je graag iets kwijt? Bel of mail ons en we bezorgen je zo snel mogelijk een gepast antwoord. Kom je graag eens langs? Onze deur staat open!

Karavaan vzw
Geerdegemvaart 96
2800 Mechelen
Telefoon: +32 (0)15 40 75 80

Openingsuren secretariaat:

  • Maandag tot vrijdag 10u00 - 12u30 en 13u30 - 17u00
  • Donderdagvoormiddag gesloten!

Stuur ons een bericht!

Heb je opmerkingen, vragen of suggesties? We ontvangen ze graag.

Wegbeschrijving

Met de trein:
Neem de trein naar het station van Mechelen. Verlaat het station langs de hoofdingang (de rotonde aan het Koning Albertplein) en ga naar links. Neem de Postzegelbrug en steek de vaart over. Verlaat de brug via de trap en ga linksaf. Onze ingang bereik je na enkele passen.

Met de auto (momenteel niet aan te raden):
Neem op de E19 afslag Mechelen Zuid(10) en rij richting Mechelen-Centrum. Aan het kruispunt met de Jubellaan (eerste lichten) ga je rechtdoor. Je rijdt nu op de Postzegellaan. Langs weerszijden van deze weg kan je (betaalbaar) parkeren. Het gebouw van Karavaan en Joker bereik je via de trap van de Postzegelbrug (= het verlengde van de Postzegellaan).

Vind je geen parkeerplaats op de Postzegellaan? Parkeer dan onder de brug van de Postzegellaan (aan het station). Rij de Postzegelbrug af tot aan het rondpunt van het station. Neem de 2de afslag en sla meteen rechtsaf. Via deze straat kom je op de (betaal)parking.
Blijf op de hoogte van de werkzaamheden rond het station van Mechelen via: www.mecheleninbeweging.be