vrijdag 15 september 2017, 20:00 - zondag 17 september 2017, 17:00

Locatie: 's Gravenvoeren

Prijs: € 145

Inschrijven tot: 27 augustus 2017

Minimum 10 Deelnemers , Maximum 12 Deelnemers
Enkel voor leden
Volzet

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

We flirten een heel weekend met de grenzen: Nederland/België, Vlaanderen/Wallonië: je weet op den duur niet meer waar je bent.

Wij voorzien een weekend boordevol leuke actie, spelelementen, een vleugje competitie en vooral veel fun!

Praktisch

Nadat iedereen is gearriveerd, starten we op vrijdagavond met een eerste activiteit om in de sfeer te komen.

Op zaterdagochtend treffen we in Maastricht een geweldig fort waar we een avontuur beleven dat spek is voor de bek voor liefhebbers van een spannend teambuilding-spel. Bemachtig zoveel mogelijk sleutels en win zo met je ploeg de schat!
Na een verdiende lunch begeven we ons letterlijk op de grens en klimmen aan boord van enkele rafts waarmee we de race tegen elkaar aan gaan. De Maas is dan wel geen wilde rivier in Canada, toch zullen we er in slagen om deze tocht ook een "wild" tintje te geven.
Zondag is het tijd om op actieve wijze de mooie Voerstreek te verkennen. Jullie mogen je aan iets met tweewielers verwachten, maar verdere details houden we nog even voor ons. Het zal in elk geval volledig passen in dit actieve weekend.

Traditiegetrouw eindigen we op zondag met een prijsuitreiking en drinken we samen nog iets op een fijn en vermoeiend weekend.


Foto's: Joe Thomissen, Pieter van Marion, Joker

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort? We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Organisator: Karavaan Regio Gent
Contactpersoon: Geert Van Riet