woensdag 29 mei 2019, 17:00 - zondag 2 juni 2019, 20:00

Locatie: Europese bestemming

Prijs: € 340

Inschrijven tot: 29 april 2019

Minimum 22 Deelnemers , Maximum 30 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Volzet

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Beklim de ‘stairway to heaven’ en wordt de ultieme goddelijke winnaar of wees gedoemd om vast te zitten op de ‘highway to hell’. Vecht voor 3 verschillende klassementen gespreid over 5 verschillende dagen samen met jouw beste liftpartner en 2 duimen met maar 1 doel voor ogen: opstijgen in de hemel!

Praktisch

Gezocht:
Teams van 2 of 3 avontuurlijke waaghalzen tussen 18 en 31 jaar oud, vechtend tijdens de liftwedstrijd. Met de engel (of duivel?) op je schouder en je duimen zal je strijden tijdens een wervelende liftwedstrijd dwars doorheen Europa met adembenemende landschappen en uitkijkpunten.
Ben jij klaar om de ‘stairway to heaven’ te beginnen beklimmen zonder geld en zonder hulp van het thuisfront terwijl je uitdagingen oplost die gegarandeerd jouw grenzen gaan verleggen? Ben jij bereid om je schepper te ontmoeten en op te stijgen als goddelijke overwinnaar?

Wanted:
Teams of 2 or 3 adventurous daredevils between 18 and 31 years old, battling it out during a hitchhiking trip. With your angel on your shoulder and your thumbs you will battle it out in a wirling hitchhiking roadtrip across Europe throughout breathtaking landscapes and scenery.
Are you able to climb the stairway into heaven without money or help from home while hitchhiking ans solving challenged which will push your limits? Do you dare to meet your maker and ascend as our godly victor?


Wat kan je verwachten van deze liftwedstrijd?

 • Een kleinschalige, gezellige en sympathieke liftwedstrijd (maximum 30 personen) in een onbekende Europese regio.
 • De liftwedstrijd is opgebouwd uit verschillende etappes verspreid over 4 volle liftdagen. We ontdekken de regio's op een totaal andere manier. We onderbreken het liften voor uitdagende en ludieke opdrachten om de cultuur, de streek en de andere lifters beter te leren kennen.
 • Vertrek op woensdag naar de start (misschien al liftend?!). 4 dagen volop avontuur, spel en uitdaging. Misschien ontdek je wel de ultieme lifterstruc. Op zondagavond sta je terug in België met een hele hoop verhalen en bende van vrienden.
 • 's Avonds kan rustig ontspannen na die sublieme lift te hebben gevonden en kan je anderen hun tips & tricks uithoren en verhalen uitwisselen. Plezier gegarandeerd.

Inbegrepen:

 • Vervoer (ter waarde van € 95) heen en terug naar een prachtige Europese bestemming.
 • Een volledig uitgewerkte liftroute met spelelementen, avontuurlijke activiteiten onderweg en een top thema om van te dromen en voor te vechten.
 • Unieke prijzen voor de goddelijke winnaars. Alle drie de klassementen krijgen verschillende prijzen- zowel de snelste wegduivels als de slimste engelen: een ballonvaart, 2 Vaude-rugzakken en een bon voor een Karavaan-activiteit ter waarde van €150 per persoon.
 • Vier overnachtingen op pittoreske campings.
 • Alle maaltijden van ontbijt donderdagochtend tot en met lunch zondagmiddag.
 • Noodhulp voor de minder succesvolle lifters. Dit wil zeggen: wij voorzien reddende engelen voor diegenen die vast komen te zitten op de 'highway to hell'. Deze engelen zijn steeds bereikbaar en bereid om te helpen. Ze kunnen je komen oppikken indien je met het openbaar vervoer niet op de bestemming geraakt.
 • Een karavaan aan gelijkgestemden die net als jullie het avontuur opzoeken.

Niet inbegrepen:

 • Consumpties in de vrije tijd, souvenirs, eventueel wild uitgaansgedrag
 • Lidmaatschap (en verzekering) Karavaan

Liftteam:

In teams van 2 of 3 mensen ga je deze uitdaging aan. Kan je niet onmiddellijk een liftpartner vinden om deze liftwedstrijd te spelen en je wil toch al een plek reserveren en inschrijven? Dat kan (op eigen verantwoordelijkheid)!
Je kan op de Facebook-evenementpagina van The Roadtrip een oproep plaatsen om een partner te vinden. Zo kom je in contact met andere solo-inschrijvers, indien die er nog zijn.
Let echter op: van zodra je het voorschot betaalt, kan je dit niet terugkrijgen. Je blijft zelf verantwoordelijk voor het samenstellen van een team. Wij kunnen ondersteunen waar nodig.

Vertrek:

We vertrekken op woensdag 29 mei 2019 vanuit Gent-Sint-Pieters. Je dient er om 17u00 te zijn zodat we tijdig kunnen vertrekken.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

 1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.
 2. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.
 3. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.
 4. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.
 5. Indien je vroeger dan 29 april annuleert, storten we het inschrijvingsgeld terug min het voorschot van € 100 voor de reeds gemaakte organisatie- en reservatiekosten. Indien je na 29 april annuleert kan er geen terugbetaling voorzien worden. Er zijn dan reservatie- en organisatiekosten gemaakt. Je kan kosteloos iemand anders aanbrengen om je plaats in te nemen op voorwaarde dat die persoon lid is. Je regelt dan zelf de onkosten.
 6. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.
 7. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.
 8. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris