zaterdag 29 september 2018, 09:00 - zondag 30 september 2018, 16:00

Locatie: Vormingscentrum Destelheide, Dworp

Prijs: € 75

Inschrijven tot: 1 augustus 2018
Voor iedereen
Gegarandeerd

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Lijkt het je fantastisch om een kleine groep te begeleiden tijdens een avontuurlijke reis? Wil jij je passie voor reizen delen en samen met een bende nieuwe mensen op ontdekking gaan? Dan helpt de opleiding reisbegeleider je (letterlijk) op pad!

Praktisch

Hoe word je reisbegeleider bij Karavaan?

Ieder jaar start een nieuwe opleidingscyclus tot reisbegeleider. Verspreid over twee jaar bestaat de opleiding uit verschillende vormingsmomenten en twee stagereizen van minstens twee weken. De opleiding is ervaringsgericht en zet in op je eigen ervaring en kennis.

Hoe selecteren wij onze reisbegeleiders?

Je vult vooraf een vragenlijst in. Op basis hiervan krijg je feedback van ons en hopen we je uit te nodigen voor het Selectieweekend. Tijdens dit weekend evalueren wij of je uit het juiste hout gesneden bent om reizen van Joker en Karavaan te begeleiden. Deelnemen aan het Selectieweekend garandeert dus niet je deelname aan de opleiding. Zet je beste beentje voor en blijf altijd jezelf!

Do you have what it takes?

Lees eerst onze website goed door om een juist beeld te krijgen van de opleiding. Heb je nog vragen? Dan kan je ons steeds bereiken per mail op opleiding@karavaan.be of per telefoon op 015 407 580.

Klaar om er voor te gaan? Vul dan de vragenlijst in.

Contact informatie

Contactpersoon: Lotte