zaterdag 29 september 2018, 09:00 - zondag 30 september 2018, 16:00

Locatie: Vormingscentrum Destelheide, Dworp

Prijs: € 75

Inschrijven tot: 1 augustus 2018

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Lijkt het je fantastisch om een kleine groep te begeleiden tijdens een avontuurlijke reis? Wil jij je passie voor reizen delen en samen met een bende nieuwe mensen op ontdekking gaan? Dan helpt de opleiding reisbegeleider je (letterlijk) op pad!

Praktisch

Hoe word je reisbegeleider bij Karavaan?

Ieder jaar start een nieuwe opleidingscyclus tot reisbegeleider. Verspreid over twee jaar bestaat de opleiding uit verschillende vormingsmomenten en twee stagereizen van minstens twee weken. De opleiding is ervaringsgericht en zet in op je eigen ervaring en kennis.

Hoe selecteren wij onze reisbegeleiders?

Je vult vooraf een vragenlijst in. Op basis hiervan krijg je feedback van ons en hopen we je uit te nodigen voor het Selectieweekend. Tijdens dit weekend evalueren wij of je uit het juiste hout gesneden bent om reizen van Joker en Karavaan te begeleiden. Deelnemen aan het Selectieweekend garandeert dus niet je deelname aan de opleiding. Zet je beste beentje voor en blijf altijd jezelf!

Aanmelden voor het selectieweekend

De aanmeldingen voor het selectieweekend zijn afgesloten. Heb je net de boot gemist? Maak je dan alvast klaar voor de volgende! Op 2 december is het de Landencocktail. Daar hebben we altijd een infomoment én kan je al beter kennis maken met de groepsreizen van Joker, die onze reisbegeleiders begeleiden.

Alle informatie krijg je via onze K-mail.

Contact informatie

Contactpersoon: Lotte