donderdag 9 november 2017, 20:00 - zaterdag 11 november 2017, 17:00

Locatie: Rotterdam

Prijs: € 120 + € 60 (budget ter plaatse)

Inschrijven tot: 20 oktober 2017

Minimum 6 Deelnemers , Maximum 11 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Wist je dat Rotterdam de op één na grootste stad van Nederland is? Volgens de Guardian wordt Rotterdam populairder dan Amsterdam. Mét reden!

We ontdekken in kleine groep haar indrukwekkende skyline, boeiende geschiedenis, toonaangevende musea, hippe bars en de grootste haven van Europa.

Je citytrip Rotterdam maken we pas echt compleet wanneer we proeven van haar wereldkeuken (met meer dan 170 nationaliteiten) en met een fietstocht (30 km) naar de molens van het Unesco Werelderfgoed Kinderdijk.

Praktisch

Inbegrepen in de basisprijs: € 120
(te betalen bij inschrijving)

  • Twee nachten in een hippe hostel
  • gegidste stadswandeling
  • huur fiets en toegang Kinderdijk
  • begeleiding en diensten van een Karavaan-reisbegeleider

Budget ter plaatse: € 60

  • maaltijden en drank
  • optionele activiteiten

Niet inbegrepen:

  • vervoer heen en terug (we voorzien een link om te carpoolen + mogelijkheid om met openbaar vervoer te komen)
  • persoonlijke uitgaven

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Foto: Robert Rost

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.

2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.

3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.

4. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.

5. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.

6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.

7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost, voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.

8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.

9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.

11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Contactpersoon: Joachim Cockx