zondag 14 januari 2018, 10:00 - 18:00

Locatie: Congres- en erfgoedcentrum Lamot, Mechelen

Prijs: € 4

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Info over meer dan 100 bestemmingen, face-to-facegesprekken, reisvoorstellingen, ervaren reisbegeleiders die uitleg geven en a sense of adventure. Ook voor de 32e editie van onze avontuurlijke reisbeurs Landencocktail grijpen we terug naar deze vertrouwde en succesvolle ingrediënten. Want één ding staat vast: geen enkele geïnteresseerde reiziger verlaat de Landencocktail zonder veel goesting om te vertrekken.

Praktisch

10:00 - Infomoment: Opleiding reisbegeleider

Wie weet sta jij hier binnenkort uitleg te geven over de laatste Joker-reis die jij begeleid hebt? Op dit infomoment vertellen we je over de inhoud en timing van de opleiding. In je eerste jaar ga je al op stap met een groep!

Je krijgt ook de kans om een ervaren begeleider al je vragen te stellen. Nadien kan je gratis naar de Landenocktail

>>> Ik wil naar het infomoment

10:00 - Infomoment: Karavanen in Thailand

Op deze unieke reis trek je met een groep van jongeren met én zonder fysieke beperking naar Thailand. Samen obstakels overwinnen, proeven van de Thaise lekkernijen en de jungle ontdekken. Dat en meer staat op het programma van deze toegankelijke reis. Op dit infomoment tonen we je hoe onze reis naar Jordanië is verlopen. Nadien krijg je alle nodige informatie voor Thailand. Bezoekers van het infomoment kunnen gratis naar de Landencocktail.

>>>Sign me up!

11:00 tot 18:00 GPS-spel in Mechelen

Doorlopend kan je meedoen aan ons GPS-spel in en rond de Lamot! De winnaars kunnen gratis mee op één van onze weekends of met een fikse korting op onze Roadtrip mee liften naar de volgende overwinning.

Reisvoorstellingen en infotafels

Benieuwd welke bestemmingen aan bod komen tijdens de reisvoorstellingen of welke reisbegeleiders je persoonlijk kan spreken? Zet je dan op aanwezig op ons facebookevenement. Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwigheden.

>>> Alle informatie vind je op www.landencocktail.be. Leden van Karavaan kunnen gratis binnen!

Geen lid? registreer je en kom ook gratis.

Extra voordeel met Blue-bike

Wie zich voor de Landencocktail lid maakt van Karavaan en Blue-bike krijgt 5 gratis ritten! Gebruik daarvoor de code die je bij je lidkaart krijgt.

Contact informatie

Organisator: Joker, Anders Reizen en Karavaan
Contactpersoon: Jonathan Cooman