zaterdag 2 september 2017 - woensdag 13 september 2017

Locatie: Jordanië

Prijs: € 1800

Minimum 7 Deelnemers , Maximum 9 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Laatste plaatsen

‘Welcome to Jordan, your second home!’; ‘Salaam Aleikum!’ (vrede zij met u!)… Het zijn maar enkele van de vele begroetingen die je om de oren vliegen tijdens je reis door Jordanië. De Jordanen, jong én oud, zijn enorm gastvrij en zien je graag komen. Ben jij klaar voor een onderdompeling in de Arabische cultuur? We bezoeken een eeuwenoude Romeinse stad en laten ons betoveren door het fabelachtige Petra. Ter afkoeling laten we ons drijven in de Dode Zee. Liefhebbers ontdekken de onderwaterwereld van de Rode zee, wat een schoonheid! Ons avontuur is niet volledig zonder een tocht door de mooiste woestijn van het Midden-Oosten: Wadi Rum, met z’n grillige rotsformaties en kleurenpalet. We leggen ons te slapen rond het kampvuur, drinken thee met de Bedoeïenen en genieten van de nachtelijke stilte en de miljoenen sterren.

Praktisch

Min.7 / max. 9 deelnemers met én zonder licht fysieke beperking. Er is plaats voor 3 deelnemers met een beperking (min. 18, max. 30 jaar oud) en voor twee manuele rolstoelen.

Door het warme klimaat vereist deze reis een goede lichamelijke en mentale conditie. We zijn voor deze reis op zoek naar avonturiers die geen schrik hebben om af en toe een hindernis te overwinnen en mee creatief na te denken. De toegankelijkheid in Jordanië staat nog in zijn kinderschoenen. De bevolking zal er echter steeds voor zorgen dat jij je welkom voelt en als gast niets tekort komt.

>> Ontdek hier het volledige programma en meer informatie <<

Annuleringsvoorwaarden

KBC bagage- en annulatieverzekering: 4,4% van de basisprijs

Contact informatie

Organisator: Karavaan, Hannibal, KVG en Joker
Contactpersoon: Carla Borgmans