zondag 2 december 2018, 10:00 - 12:00

Locatie: Congrescentrum Lamot

Inschrijven tot: 1 december 2018
Gegarandeerd

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Lijkt het je fantastisch om een kleine groep te begeleiden tijdens een avontuurlijke reis? Wil jij je passie voor reizen delen en samen met een bende nieuwe mensen op ontdekking gaan? Dan helpt de opleiding reisbegeleider je (letterlijk) op pad! Tijdens het infomoment krijg je een duidelijk zicht op wat wij van een Karavaan-reisbegeleider verwachten en wat de opleiding inhoudt.

Praktisch

Karavaan begeleidt de avontuurlijke en duurzame groepsreizen van Joker. Tijdens het infomoment nemen we eerst de tijd om onze werking uit de doeken te doen en daarna kan je in kleinere groepen al je vragen stellen aan een aantal ervaren Karavaan-begeleiders. Een infomoment duurt ongeveer twee uur.

De infomomenten zijn gratis, maar inschrijven is noodzakelijk.

Dit infomoment vindt plaats op de Landencocktail! Nadien geniet je van gratis toegang op onze beurs over duurzame en avontuurlijke groepsreizen, die jij misschien gaat begeleiden tijdens en na onze opleiding.

Een toelatingsvoorwaarde voor de opleiding van Karavaan is de leeftijd: 23 tot 40 jaar.*

*Karavaan is een landelijk georganiseerde jeugdvereniging erkend door de Vlaamse overheid. Onze vereniging valt onder de categorie Jeugdwerk. Daarom moeten wij een maximumleeftijd hanteren. Deze maximumgrens geldt enkel om te starten met onze opleiding, niet om reizen te begeleiden. De minimumleeftijd is er om enige ervaring en maturiteit te garanderen op een Joker-groepsreis.

Contact informatie

Contactpersoon: Lotte Van Den Bogaert