zaterdag 9 september 2017, 10:00 - 18:00

Locatie: OPEK Leuven

Prijs: € 40

Inschrijven tot: 4 september 2017

Minimum 12 Deelnemers , Maximum 15 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Zin in een leuke, creatieve dag? Samen steken we de handen uit de mouwen en halen onze artistieke kant naar boven.
We gaan aan de slag met het bekende LACK-tafeltje van IKEA en toveren het om tot het interieurelement van jouw dromen. Als opwarmer starten we met action painting: we gooien, smeren, spetteren en kladderen erop los. Actie, plezier en creativiteit verzekerd! Het nodige materiaal en gereedschap wordt ter plaatse voorzien.

Praktisch

De workshop start om 10u en eindigt rond 18u. De workshop gaat door in OPEK te Leuven (Vaarkom 4, 3000 Leuven). Dit ligt op 10 minuten wandelen van Leuven station en is dus vlot bereikbaar via trein en bus.

Breng je eigen (oude) Ikea Lack tafeltje mee. (http://www.ikea.com/be/nl/catalog/products/2001140...)
Als je er eentje kan recycleren is dat beter en wat duurzamer.
Voorzie zeker een lunchpakket en kledij die vuil mag worden.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort? We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Organisator: Karavaan
Contactpersoon: Joachim