zaterdag 21 oktober 2017, 15:00 - 23:59

Locatie: Leuven

Prijs: € 23

Inschrijven tot: 2 oktober 2017

Maximum 350 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-26j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Goed nieuws: jouw reis is nog niet voorbij! Op zaterdag 21 oktober organiseert Karavaan met veel goesting opnieuw het GoFest. Het wordt een heuse stadseditie voor jou en alle andere Go-26’ers! Leuven is die namiddag en avond van jullie. Herbeleef de hoogtepunten van jouw reis op 1 dag in Leuven!

Praktisch


Wat staat er op het programma?

15u00 Doors open

16u00 Actie in Leuven

Proef van Leuven, letterlijk en figuurlijk. We voorzien actieve en avontuurlijke activiteiten en stadsspelen in Leuven centrum tussen 16u en 19u. Je kan gaan kano varen, mountainbiken voor durvers, kiezen uit een stadsspel of stadswandeling, proeven van het lokale bier of een dansworkshop volgen. Voor ieder wat wils! Na je inschrijving ontvang je een link naar de pagina waarop je de activiteit kan kiezen. Je kan nadien je keuze niet meer wijzigen.
Voor de september-reizen houden we plaatsen beschikbaar. Deze worden begin september open gezet.
Win jij de challenge van de dag?

19u00 Via Via Wereldkeuken

De ViaVia van Leuven verwent ons met lekkere wereldkeuken. Verschillende kraampjes en verschillende gerechten zullen voor ons klaar staan. Bij je inschrijving voor deze dag zit al een maaltijd en drankje inbegrepen. Je kan uiteraard naar believen bonnetjes bij kopen om nog meer te genieten.
De bar en keuken van de ViaVia zijn die dag exclusief voor Go-26'ers.
We verlaten onze uitvalsbasis en trekken het nachtleven van Leuven in!

21u30 Feest!

Om de dag stevig en hevig af te sluiten, dansen we de nacht in! We gaan feesten in de grootste en oudste fuifzaal van Leuven: de Lido. We voorzien goede muziek, veel gedans, een tropical lounge met cocktail om bij te tanken, jouw reisfoto's en veel amusement.

In de stille uurtjes…

Jullie hoeven niet naar huis! Karavaan reserveerde een heel aantal bedden in Jeugdherberg Blauwput aan Leuven station. Je kan daar zelf een bed reserveren en vermelden dat het voor Karavaan is. Dan is de kans groter dat er nog een plek beschikbaar is.
Of doe mee met de Action Shot wedstrijd: de winnaars krijgen een gratis overnachting mét ontbijt voor de hele groep!

Alternatieve slaapopties

Leuven heeft een ruim aanbod aan jeugdherbergen. Klik hier voor het overzicht. Kleine tip: het City Hostel ligt vlakbij zaal Lido, om de hoek. Super gemakkelijk!

Andere slaapoptie? Wat dacht je van couchsurfing? Genieten van de Leuvense gastvrijheid en logeer bij mensen thuis of op kot.


Praktisch:

Waar? ViaVia Leuven + centrum Leuven

Wanneer? Zaterdag 21 oktober 2017

Voor wie? Exclusief voor deelnemers van een Joker Go-26 reis (reisseizoen 2017).

Inschrijven? Deelname kost 23 euro. Hiervoor krijg je een activiteit, maaltijd met drankje en toegang tot de fuif!


Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 14 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 14 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Organisator: Karavaan
Contactpersoon: Joachim Cockx