zaterdag 19 oktober 2019, 14:30 - 03:00

Locatie: Mechelen

Prijs: € n.n.b.

Inschrijven tot: 10 oktober 2019

Maximum 500 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-26j)

Save the date! Na jouw Jokerreis, is het nog niet voorbij! Op zaterdag 19 oktober organiseert Karavaan met veel goesting opnieuw het GoFest. Dit jaar wordt het een groot feest, want het is de 5de editie van GoFest! Een dag vol spel, plezier en feest. Get ready to jump on the fun train and get your ticket!

Praktisch

Save the date!

Meer informatie volgt. Inschrijvingen openen in de zomer.

GoFest 360° Wedstrijd

Leg jouw groep vast op een 360° foto op een topper van een locatie en win een VIP-treatment op het GoFest: Laaf de dorstigen, stil de honger, placeer een danske en laat je in de watten leggen!

Stuur je meest epische, coole, gezellige, vertederende, avontuurlijke 360-foto in.


Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op één van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris