zaterdag 13 oktober 2018, 16:00 - 23:59

Locatie: Antwerpen

Prijs: € 10

Inschrijven tot: 5 oktober 2018

Maximum 350 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-26j)
Laatste plaatsen

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Goed nieuws: jouw reis is nog niet voorbij! Op zaterdag 13 oktober organiseert Karavaan met veel goesting opnieuw het GoFest. Spel, plezier en een stevige uitdaging staan je te wachten.

Praktisch

16u00 Kick-off

16u30
Stadsspel in Antwerpen

Ga met je groep de uitdaging aan en speel tegen de andere Go-26-groepen een amusant, uitdagend en interactief stadsspel. Gaat jouw groep voor de overwinning?

19u00 Foodtrucks, chillen in de lounge en game-hall

We toveren de CadX in Antwerpen om tot game-hall. Je kan allerlei spelen en uitdagingen tot een goed einde brengen. Win jij de lasershoot-battle?
Ondertussen kan je genieten van verschillende gerechten voorzien door foodtrucks. Je kan gezellig eten en chillen in de lounge.

21u30
Beachparty!

Om de dag stevig en hevig af te sluiten, dansen we de nacht in! We gaan feesten en dansen op het strand van de CadX. We voorzien goede muziek, veel gedans, een lounge met cocktail om bij te tanken, jouw reisfoto's en veel amusement.

Enkel feesten? Dat kan ook! Schrijf je hier in.


Slaapopties

Antwerpen heeft een ruim aanbod aan jeugdherbergen.
Andere slaapoptie? Wat dacht je van couchsurfing? Genieten van de Antwerpse gastvrijheid en logeer bij mensen thuis of op kot.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op één van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Joachim Cockx