zaterdag 21 oktober 2017, 21:30

Locatie: Lido Leuven

Prijs: € 5

Inschrijven tot: 12 oktober 2017

Minimum 1 Deelnemers , Maximum 200 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-26j)
Volzet

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Goed nieuws: jouw reis is nog niet voorbij! Dans de beentjes los in Leuven met de alle Go-26'ers van het voorbije reisseizoen. Leuven is die avond van jullie!

Praktisch

Om de dag stevig en hevig af te sluiten, dansen we de nacht in! We gaan feesten in de grootste en oudste fuifzaal van Leuven: de Lido. We voorzien goede muziek, veel gedans, een tropical lounge met cocktail om bij te tanken, jouw reisfoto's en veel amusement.

Jullie hoeven niet naar huis! Karavaan reserveerde een aantal bedden in Jeugdherberg Blauwput aan het station van Leuven. Je kan daar zelf een bed reserveren en vermelden dat het voor Karavaan is. Dan is de kans groter dat er nog een plek beschikbaar is.
Of doe mee met de Action Shot wedstrijd: de winnaars krijgen een gratis overnachting mét ontbijt voor de hele groep!

Geen plaats?

Leuven heeft een ruim aanbod aan jeugdherbergen. Klik hier voor het overzicht.

Andere slaapoptie? Wat dacht je van couchsurfing? Genieten van de Leuvense gastvrijheid en logeer bij mensen thuis of op kot.

Waar? Lido Leuven - Bogaardenstraat 33, 3000 Leuven

Wanneer? Zaterdag 21 oktober 2017

Voor wie? Exclusief voor deelnemers van een Joker Go-26 reis (reisseizoen 2017).

Inschrijven? Toegang tot de fuif kost € 5. Wie deelneemt aan de reünie overdag, kan gratis binnen.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 14 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 14 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Organisator: Karavaan
Contactpersoon: Joachim Cockx