donderdag 17 mei 2018, 19:30 - zaterdag 19 mei 2018, 17:00

Locatie: Lier

Prijs: € 99

Inschrijven tot: 3 mei 2018

Minimum 8 Deelnemers , Maximum 14 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Smeer je benen maar in! We fietsen een heel weekend langs de Nete. 's Avonds genieten we van het gezellige Lier. We fietsen 70 à 80 km per dag. Je fietst met je eigen fiets. Dat hoeft geen sportfiets te zijn. Ook met een stadsfiets is het mogelijk om deel te nemen. Je bagage blijft in de jeugdherberg. Je neemt enkel een dagrugzak mee op je fiets. Er is een volgwagen die ons voorziet van pechverhelping, lunch en lekkers.

Praktisch

Dag-aan-dag programma:

Op vrijdag spreken we af aan het treinstation van Lier op 19u30. Je kan een carpool-partner vinden via de link of de trein nemen. Met een fietsbiljet neem je gemakkelijk je fiets mee op de trein voor 5 euro. We fietsen vanuit het station samen naar de jeugdherberg. We leren elkaar beter kennen en bereiden ons voor op de fietsetappes. We voorzien nog een avondsnack. De grote honger is best al gestild.

Op zaterdag starten we met een stevig ontbijt. Nadien stappen we op onze fiets om een grote dagtocht te maken langs de Nete. We picknicken onderweg. Moe maar voldaan keren we terug naar Lier waar we gezellig gaan uiteten in een lokaal restaurant. We gaan op volle maanwandeling in de late uurtjes waar we volkse verhalen uit Lier te horen krijgen. We slapen in de jeugdherberg.

Op zondag fietsen we een mooie, minder lange etappe. Het einde van de fietstocht is voorzien rond 16u00 in Mechelen. We laten onze benen rusten en genieten nog van een terrasje, ... We ronden af rond 17u00. Dan kan je moe en voldaan huiswaarts keren met trein (of fiets?). Vanuit Mechelen zijn er meer treinverbindingen naar overal in Vlaanderen. Geen zorgen, de rugzakken geraken ook ter plaatse.

Inbegrepen in de prijs:

  • Twee nachten in een jeugdherberg
  • Twee keer ontbijt en lunch tijdens het weekend
  • Uitgestippelde fietstochten
  • Een volle maan wandeling met volksverhalen in Lier
  • Een volgwagen met drank en pechverhelping
  • De diensten en begeleiding van twee Karavaan-reisbegeleiders

Niet inbegrepen:

  • Vervoer heen en terug (we voorzien een link om te carpoolen + mogelijkheid om met openbaar vervoer te komen)
  • De maaltijd op zaterdagavond: hiervoor voorzie je een budget van 20 euro
  • Extra drankjes
  • Persoonlijke uitgaven

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.

2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.

3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.

4. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.

5. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.

6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.

7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.

8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.

9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.

11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Organisator: Karavaan
Contactpersoon: Sarah Goris