zaterdag 31 maart 2018, 09:30 - 20:00

Locatie: Gent

Prijs: € 25

Inschrijven tot: 24 maart 2018

Minimum 8 Deelnemers , Maximum 18 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Laatste plaatsen

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

¿Hola, qué tal?

Klinkt dit als Chinees in je oren? Of heb je zin om meer te kunnen zeggen op reis dan enkel "gracias" en "por favor"? Dan is dit de ideale gelegenheid om daar iets aan te veranderen.

Praktisch

Overdag dompelen we je onder in een interactief taalbad. Kort en krachtig bezorgen we je een basis Spaans voor op reis. Je zult op reis zien dat de locals helemaal smelten van zodra ze merken dat je een mondje Spaans spreekt.
We bereiden onze eigen lunch. Zo staan we cultureel ook al een streepje voor.

¿Hasta pronto?

Inbegrepen: workshop Spaans, begeleiding door twee Karavaan reisbegeleiders, een lekkere lunch en aperitief


Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort? We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Joachim Cockx