zondag 8 april 2018, 14:00 - 18:00

Locatie: Leuven

Prijs: € 5

Inschrijven tot: 30 maart 2018

Minimum 7 Deelnemers , Maximum 15 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Laatste plaatsen

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Hou je van fotografie?
Ben jij op zoek naar creatieve insteken om dé perfecte foto te maken op vakantie?
Dan hebben wij het antwoord op jouw vraag: Go Photo 2018!

Praktisch

Tijdens een twee uur durende workshop geven we handige tips & tricks over basisfotografie op vakantie. Als kers op de taart wandelen we nadien door de prachtige, oude plekjes van Leuven en kunnen we onze nieuwe skills meteen uittesten.
Wil jij graag de fotowedstrijd van Joker winnen in 2018?
Schrijf je dan bliksemsnel in voor onze Go Photo!

Wanneer: zondag 8 april 2018 - 14u00 - 18u00

Locatie: Jonge Helden HQ - Vital Decosterstraat 84, 3000 Leuven

Inbegrepen:
Een workshop fotografie voor op reis met je smartphone en/of fototoestel, een drankje en een wandeling door Leuven om je skills uit te testen.

Meenemen:
Je smartphone en/of fototoestel

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort? We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Joachim Cockx