vrijdag 26 april 2019, 20:00 - zondag 28 april 2019, 16:00

Locatie: Melreux-Hotton

Prijs: € 70

Inschrijven tot: 12 april 2019

Minimum 6 Deelnemers , Maximum 14 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Volzet

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Je wandelt tijdens dit wandel- en kampeerweekend door nogal wat rustige en erg karakteristieke Ourthe-dorpen boven de vallei met heerlijke uitzichten onderweg. Het eindpunt van deze tocht is één van de bekendste toeristische stadjes in de Ardennen. De GR57 daalt over een oud pad dit stadje binnen. Met La Roche-en-Ardenne zijn we ook definitief in de echte Ardennen beland.

Praktisch

Dag-aan-dag-programma:

Op vrijdag spreken we af aan het treinstation van Melreux-Hotton. Je kan een carpool-partner vinden via de link of samen met de begeleiding de trein nemen. De begeleiders houden je op de hoogte. We wandelen vanuit het treinstation samen naar de camping. We leren elkaar wat beter kennen, zetten de tenten op en bekijken het programma voor de komende dagen. We voorzien een avondsnack. De grote honger is best al gestild.

Zaterdag stappen we langs de GR-57 van Hotton naar Marcourt (ca. 20 km). Tijdens deze eerste etappe wandelen we langs de vallei van de Ourthe langs karakteristieke dorpjes zoals Waharday, Chéoux en Hodister. Een paar maal klimmen we uit de vallei. Die moeite wordt telkens beloond met mooie uitzichten.

Op zondag stappen we van Marcourt naar La Roche-en-Ardenne (ca. 13 km). We komen moe, maar gelukkig aan in één van de bekendste toeristische stadjes van de Ardennen: La Roche-en-Ardenne. De GR-57 daalt over een oud pad dit stadje binnen. We laten onze benen rusten, genieten van een terrasje, ...

We ronden af rond 16u00. Dan kan je moe en voldaan huiswaarts keren met trein of auto.

Nog meer goesting gekregen?

Inbegrepen in de prijs:

  • Twee nachten in tenten op campings
  • Tenten en kookmateriaal
  • alle maaltijden tijdens het weekend
  • kennismaking met kamperen (tenten opzetten, kampeerkoken)
  • de diensten en begeleiding van twee Karavaan-reisbegeleiders

Niet inbegrepen:

  • vervoer heen en terug (we voorzien een link om te carpoolen + mogelijkheid om met openbaar vervoer te komen)
  • extra drankjes
  • persoonlijke uitgaven

Mee te nemen:

  • Je eigen slaapzak en matje

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.

2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.

3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.

4. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.

5. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.

6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.

7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.

8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.

9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.

11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris