vrijdag 3 mei 2019, 21:00 - zondag 5 mei 2019, 16:00

Locatie: Sy

Prijs: € 70

Inschrijven tot: 19 april 2019

Minimum 6 Deelnemers , Maximum 14 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Laatste plaatsen

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Ben je benieuwd naar wandelen langs de prachtige GR 57 in de Ardennen? Wil je ontdekken of kamperen iets voor jou is? Heb je nog nooit een tent rechtgezet of op een kampeervuurtje gekookt? Of heb je dit allemaal al wel gedaan en vind je het gewoon geweldig?

Kom dan mee op dit wandel- en kampeerweekend! De ideale voorbereiding voor je volgende trekking (op reis)!

Praktisch

Dag-aan-dag-programma:

Op vrijdag spreken we af aan het treinstation van Sy om 21u00. Je kan een carpool-partner vinden via de link of de trein nemen naar Sy vanuit Luik. De begeleiders houden je op de hoogte. We wandelen vanuit het treinstation samen naar de camping. We leren elkaar wat beter kennen, zetten de tenten op en bekijken het programma voor de komende dagen. We voorzien een avondsnack. De grote honger is best al gestild.

Zaterdag
stappen we langs de GR-57 van Sy naar Comblain-au-pont (ca. 20 km). Wij flirten met de vallei en overwinnen 400 hoogtemeters. We slapen op een camping op het puntje van de samenloop van 2 rivieren. We koken op kampeervuurtjes en genieten van de natuur.

Op zondag stappen we van Comblain-au-pont naar Esneux, onze eindbestemming (ca. 14 km). We komen moe, maar gelukkig aan in Esneux. We laten onze benen rusten, genieten van een terrasje, ...

We ronden af rond 16u00. Dan kan je moe en voldaan huiswaarts keren met trein of auto. Om de twee uur heb je vanuit Esneux een trein naar Luik (20 minuten), van waaruit je verder huiswaarts kan treinen. Om de twee uur is er ook een trein naar Sy (22 minuten), de startlocatie, van waaruit je je auto kan oppikken. We zorgen ervoor dat je vlot terug thuis geraakt volgens deze treinuren.

.

Nog meer goesting gekregen?

Inbegrepen in de prijs:

  • Twee nachten in tenten op campings
  • Tenten en kookmateriaal
  • alle maaltijden tijdens het weekend
  • kennismaking met kamperen (tenten opzetten, kampeerkoken)
  • de diensten en begeleiding van twee Karavaan-reisbegeleiders

Niet inbegrepen:

  • vervoer heen en terug (we voorzien een link om te carpoolen + mogelijkheid om met openbaar vervoer te komen)
  • extra drankjes
  • persoonlijke uitgaven

Mee te nemen:

  • Je eigen slaapzak en matje

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.

2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.

3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.

4. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.

5. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.

6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.

7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.

8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.

9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.

11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris