vrijdag 20 april 2018, 20:30 - zondag 22 april 2018, 17:00

Locatie: Aywaille

Prijs: € 70

Inschrijven tot: 13 april 2018

Minimum 6 Deelnemers , Maximum 12 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Volzet

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Wil je ontdekken of kamperen iets voor jou is?
Ben je benieuwd naar wandelen langs GR-routes in de prachtige Ardennen? Heb je nog nooit een tent rechtgezet of op een kampeervuurtje gekookt? Of heb je dit allemaal wel al gedaan en geniet je er net zo van als wij?

Praktisch

Dag-aan-dag-programma:

Op vrijdag spreken we af aan het station van Aywaille om 20u30. Je kan een carpool-partner vinden via de link of samen de trein nemen. We voorzien een avondsnack. De grote honger is best al gestild.
We leren elkaar wat beter kennen, zetten de tenten op en bekijken het programma voor de komende dagen.

Zaterdag stappen we langs de GR571 van Aywaille tot Stoumont (ca. 20 km). Tijdens deze eerste etappe gaan we meteen op zoek naar de rivier Amblève? Een paar maal klimmen we uit de vallei. Die moeite wordt telkens beloond met mooie uitzichten. Best een sportieve en erg afwisselende etappe. De mooie ruïnes van het Amblève-kasteel en de beroemde grotten van Remouchamps passeren de revue.

Op zondag stappen we van Stoumont naar de gekende watervallen van Coo (ca. 16 km).
Dit is naar 'Ardense maatstaven' een spectaculaire etappe. Er zitten lange en stevige stijgingen in, telkens beloond met mooie uitzichten. Onderweg passeren we allerlei merkwaardigheden: de rotsblokken van Fonds de Quarreux, de schitterende klim langs de Chefna die in watervalletjes klatert...
We ronden af rond 17u00. Dan kan je moe en voldaan huiswaarts keren met trein of auto.

Nog meer goesting gekregen?

Inbegrepen in de prijs:

 • Twee nachten in tenten op een camping
 • kampeermateriaal
 • alle maaltijden tijdens het weekend
 • kennismaking met kamperen (tenten opzetten, rugzak inpakken, kampeerkoken)
 • begeleiding door twee Karavaan-reisbegeleiders

Niet inbegrepen:

 • vervoer heen en terug (we voorzien een link om te carpoolen + mogelijkheid om met openbaar vervoer te komen)
 • extra drankjes
 • persoonlijke uitgaven

Foto: Rob Van Hilten
Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

 • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
 • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort? We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
 • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
 • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Joachim Cockx