zondag 26 november 2017, 11:00 - 14:00

Locatie: Oost West Centrum in Antwerpen

Prijs: € 40

Inschrijven tot: 20 november 2017

Minimum 12 Deelnemers , Maximum 15 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Maak je af en toe al eens vegetarische maaltijden klaar, maar ben je op zoek naar meer inspiratie? Deze workshop leert je creatiever om te gaan met groenten, peulvruchten en basisproducten zoals tofu, tempeh en seitan. Je ontdekt hoe je deze ingrediënten op een verrassende en smakelijke manier in je gerechten kunt verwerken.

Een vegetarische kookworkshop voor mensen met al wat ervaring.

Praktisch

De kookworkshop wordt georganiseerd in samenwerking met Eva vzw. We gebruiken de kookstudio in het OW Centrum in Antwerpen.

Adres:
Oost West Centrum
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen

Openbaar vervoer:
Vanaf Berchem Station:
Bus 30 of 34 richting Antwerpen Zuid aan de voorkant van het station (plein oversteken), 3 bussen per uur, 11 minuten rijtijd, afstappen halte Van Schoonbekestraat.
Vanaf Centraal Station:
In de metro tram 6 of 2 nemen richting Hoboken/Olympiade, rijtijd 11 minuten, afstappen halte Markgravelei, 500 meter stappen.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort? We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Organisator: Karavaan en Eva vzw
Contactpersoon: Joachim