vrijdag 15 juni 2018, 20:00 - zondag 17 juni 2018, 17:00

Locatie: Noord-Frankrijk

Prijs: € 145

Inschrijven tot: 13 mei 2018

Minimum 10 Deelnemers , Maximum 14 Deelnemers
Enkel voor leden
Volzet

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Waar we vorig jaar nog flirten met de landsgrenzen; dan gaan we er nu los over, want voor deze editie van het Wild Weekend nemen we jullie mee naar de mooie Noord-Franse Opaalkust!

Praktisch

Dag-aan-dag-programma:

Op vrijdag onthalen we jullie op typisch Franse wijze en komen we in de sfeer met een spel geplukt uit de Provence, naar onze goede gewoonte overdekt met een "wild weekend"-sausje.

Op zaterdag vliegen we er weer goed in! Een sportieve stranduitdaging op wielen staat jullie te wachten, gevolgd door een niet-te-onderschatten-actief stadsspel dat zo uit een bordspel lijkt geplukt te zijn...
Na deze inspanningen genieten we 's avonds van een welverdiend diner en volgt er nog een leuke ontspannende avond 'Franse 10-kamp'... Wij zijn alvast benieuwd naar jullie kunde in onze zorgvuldig geselecteerde 'Franse disciplines'.

Op zondag krijgen jullie de 'Cap's' van dichterbij te zien. Bemachtig alle juiste codes zodat jullie erna de tegenstand kunnen overtroeven in een 'bunkerspel' in het prachtige decor van de Cap Gris Nez, Cap Blanc Nez en de Atlantikwall die nog duidelijk mee het landschap bepaalt.

Extra info:

  • Voor de sporten is geen ervaring nodig. Een gezonde dosis zin voor actie en avontuur volstaat.
  • Vermits je voor dit weekend lid moet zijn van Karavaan, is de verzekering tijdens de sporten en activiteiten ook voorzien.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort? We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Organisator: Karavaan Regio Gent
Contactpersoon: Geert Van Riet