donderdag 9 maart 2017, 20:00 - zaterdag 11 maart 2017, 21:00

Locatie: Amsterdam

Prijs: € 249

Inschrijven tot: 28 februari 2017

Minimum 7 Deelnemers , Maximum 7 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Amstelledamme, in deze tijden beter gekend als Amsterdam, is vandaag de meest harmonieuze en tegelijkertijd contrastrijke stad van Nederland. Wereldberoemd om haar grachten uit de Gouden Eeuw, de bruine kroegen en musea.

Praktisch

Er valt ontzettend veel te ontdekken in Amsterdam! Kom jij graag het volgende te weten?
Waarom verkopen ze in koffieshops meer dan enkel goede koffie? Heb je je ooit al afgevraagd hoeveel micro-organismen er op jouw lichaam leven of hoe al die 2400 woonboten in Amsterdam zijn beland? Of verdwaal je liever in de Afrikaanse savanne of het Indiaanse platteland in het Tropenmuseum? Ook voor de nachtraven valt er heel wat te beleven in de hipste wijken van Amsterdam.
Moest het nog niet duidelijk zijn, Amsterdam is een absolute must voor iedereen die houdt van cultuur, plezier en vertier!

We gaan een heel weekend deze parel samen ontdekken.

Dag-aan-dag-programma:

Vrijdag:
We ontmoeten elkaar op vrijdagavond (na de treinreis of carpool) in Amsterdam centrum. We checken in in het hotel en verkennen de stad al even om de eerste indrukken op te doen.

Zaterdag:
Na het ontbijt in het hotel verkennen we Amsterdam met de fiets. We passeren langs bekende en minder bekende wijken in de stad. De kleine straatjes en grachten kennen geen geheimen meer na onze tocht.

Na de lunch wandelen en fietsen we verder. We bezoeken het Micropia museum en gaan 's avonds uit eten bij Bazar.
We zetten eventueel nog een stapje in het nachtleven van Amsterdam. Ons hotel bevindt zich in een van de hipste wijken van Amsterdam, volgens de locals!

Zondag:
Vandaag zijn er meerdere opties. We kunnen het Tropenmuseum of het woonbotenmuseum bezoeken, kuieren op de hippe tweedehandsmarkten of een boottocht langs de grachten maken. Na de picknick verkennen we de stad met een begeleide en gegidste stadswandeling. We nemen nog even de tijd om souvenirs te kopen en de laatste foto's te maken. We sluiten onze minitrip af in een foodhal vooraleer we huiswaarts keren (met trein of auto).

Vervoer:

Het vervoer heen en terug naar Amsterdam is niet inbegrepen. Je kan met de trein gemakkelijk naar Amsterdam reizen. Je kan rond 18u30 samen de trein nemen in Antwerpen centraal. De reisbegeleider zal dat vermoedelijk doen.
Er is ook de mogelijkheid om te carpoolen. Daarvoor gebruiken we Groupcarpool. Via deze link kan je een plaats in je wagen aanbieden of eentje reserveren. Je spreekt onderling af hoe je bijdraagt in de onkosten.

De groep ontmoet elkaar bij het hotel rond 20u00.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 14 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 14 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Joachim Cockx